Beats Music er nu præsenteret

De fleste kender Beats fra deres hovedtelefoner eller lydteknologi, som blandt andet er på mange HTC-telefoner. Men nu er de klar med en musiktjeneste.

Beats Music (Foto: Beats)

Beats Music (Foto: Beats)

Der findes et væld af forskellige musiktjenester, som dog ikke alle er tilgængelige på det danske marked – og nu er endnu en kommet til. Beats Music er navnet og det er firmaet bag hovedtelefonerne og lydteknologien Beats by Dr. Dre og Beats Audio, som står bag.

 – Beats Music på vej med Spotify-konkurrent

Med Beats Audio får amerikanske brugere adgang til 20 millioner sange for kun 10 dollars om måneden.

Der hvor Beats vil adskille sig fra konkurrenterne er ved musikanbefalingerne. Her ønsker Beats der skal være et menneskeligt ansigt bag. Derfor har de sammen med deres egen redaktion af musikkyndige fået hjælp af flere musikmedier, som skal give deres bud på, hvilke sange du skal lytte til. Der er dog også computer-hjælp at hente, når det kommer til hvilke anbefalinger du får.

Podcast: iTunes forandrede musikken for altid

Når du tager applikationen i brug er noget af det første, som du bliver spurgt om, hvilke genrer og kunstnere du godt kan lide – og hvilke du ikke kan lide. Ud fra disse oplysninger kan Beats Music tilbyde dig en række spillelister, som falder i din smag.

Vil du have en spilleliste, som passer perfekt til situationen, så kan du specificere hvilket humør du er i, hvad du laver, hvor du er og hvem du er sammen med. Så vælges musikken efter alle disse parametre.

Ingen gratis løsning – og kun USA

Modsat konkurrenter, som Spotify, så kommer Beats Music ikke med nogen form for gratis løsning, men kun som en betalingsløsning. Om der senere kommer en gratis version med reklamer eller lignende er uvist.

 – Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Fra lanceringen er tjenesten kun tilgængelig på det amerikanske marked, hvilket gør den til endnu en af de mange musiktjenester, som vi ikke kan prøve af i Danmark. Men måske tjenesten kommer til andre markeder, i hvert fald kan man registrere ens interesse i Beats, men om tjenesten tilbydes internationalt vides endnu ikke.

Du kan læse mere om Beats Music på deres hjemmeside.

Mere til historien

Den verdenskendte rapper og producer Dr. Dre er en af bagmændene bag Beats Music. Og han står også bag hovedtelefons-mærket Beats by Dr. Dre, som første gang så dagens lys i slutningen af 2008. I august 2011 købte mobilproducenten HTC så mere end halvdelen af selskabets aktier, og har haft indbygget deres teknik Beats Audio i flere af deres smartphones, bl.a. topmodellen HTC One.

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram