Beats Music er nu præsenteret

0

De fleste kender Beats fra deres hovedtelefoner eller lydteknologi, som blandt andet er på mange HTC-telefoner. Men nu er de klar med en musiktjeneste.

Beats Music (Foto: Beats)
Beats Music (Foto: Beats)

Der findes et væld af forskellige musiktjenester, som dog ikke alle er tilgængelige på det danske marked – og nu er endnu en kommet til. Beats Music er navnet og det er firmaet bag hovedtelefonerne og lydteknologien Beats by Dr. Dre og Beats Audio, som står bag.

 – Beats Music på vej med Spotify-konkurrent

Med Beats Audio får amerikanske brugere adgang til 20 millioner sange for kun 10 dollars om måneden.

Der hvor Beats vil adskille sig fra konkurrenterne er ved musikanbefalingerne. Her ønsker Beats der skal være et menneskeligt ansigt bag. Derfor har de sammen med deres egen redaktion af musikkyndige fået hjælp af flere musikmedier, som skal give deres bud på, hvilke sange du skal lytte til. Der er dog også computer-hjælp at hente, når det kommer til hvilke anbefalinger du får.

Podcast: iTunes forandrede musikken for altid

Når du tager applikationen i brug er noget af det første, som du bliver spurgt om, hvilke genrer og kunstnere du godt kan lide – og hvilke du ikke kan lide. Ud fra disse oplysninger kan Beats Music tilbyde dig en række spillelister, som falder i din smag.

Vil du have en spilleliste, som passer perfekt til situationen, så kan du specificere hvilket humør du er i, hvad du laver, hvor du er og hvem du er sammen med. Så vælges musikken efter alle disse parametre.

Ingen gratis løsning – og kun USA

Modsat konkurrenter, som Spotify, så kommer Beats Music ikke med nogen form for gratis løsning, men kun som en betalingsløsning. Om der senere kommer en gratis version med reklamer eller lignende er uvist.

 – Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Fra lanceringen er tjenesten kun tilgængelig på det amerikanske marked, hvilket gør den til endnu en af de mange musiktjenester, som vi ikke kan prøve af i Danmark. Men måske tjenesten kommer til andre markeder, i hvert fald kan man registrere ens interesse i Beats, men om tjenesten tilbydes internationalt vides endnu ikke.

Du kan læse mere om Beats Music på deres hjemmeside.

Mere til historien

Den verdenskendte rapper og producer Dr. Dre er en af bagmændene bag Beats Music. Og han står også bag hovedtelefons-mærket Beats by Dr. Dre, som første gang så dagens lys i slutningen af 2008. I august 2011 købte mobilproducenten HTC så mere end halvdelen af selskabets aktier, og har haft indbygget deres teknik Beats Audio i flere af deres smartphones, bl.a. topmodellen HTC One.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer