iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

Apple har netop gjort iTunes Match tilgængeligt i flere nordiske lande, her i blandt Danmark. Se hvad tjenesten koster.

iTunes Match

iTunes Match

iTunes brugere i Finland, Norge, Sverige og Danmark har nu fået adgang til Apples iTunes Match-tjeneste samt iTunes in the Cloud-funktionen.

iTunes Match giver brugerne muligheden for, at matche deres eksisterende iTunes-biblioteker med sange af høj kvalitet fra Apples iCloud. Når sangene er matchet, er indholdet tilgængeligt via iCloud fra alle brugernes enheder.

Med iTunes Match får brugerne også lov til, at downloade musik de tidligere har købt i iTunes. iTunes Match er derfor heller ikke en direkte konkurrent til de mange streamingtjenester, da man ikke får adgang til yderligere musik, end sit eget.

iTunes Match gør også, at når du køber musik i iTunes, så vil ”iTunes in the Cloud”-funktionen automatisk overføre dine indkøb til iOS-enhederne, som du sætter op med dit Apple-ID. Præcis som vi kender det med film og applikationer. Dette kan også slås fra, så sker det ikke automatisk, kan du tjekke dine indstillinger. Dette gøres under Indstillinger > iTunes og App Store.

Prisen for at benytte tjenesten er 249 kroner årligt.

Læs hvordan iTunes Match fungerer på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Det var Steve Jobs, som præsenterede iTunes Match for offentligheden. Det blev indført i slutningen af 2011 i bl.a. USA, så det har altså taget to år før vi i Danmark kan få glæde af tjenesten. iTunes Match streamer din egen musik, men du kan også downloade den lokalt på de enheder, som du ønsker.

For at gøre brug af tjenesten iTunes Match, skal du som minimum have iTunes 10.5.1 eller nyere på din Mac eller PC, samt iOS 5.0.1 eller nyere på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Har du sangarkiver på mere end 200 MB, så overføres disse ikke til iCloud. Du kan læse nærmere om iTunes Match og iTunes in the Cloud på Apples hjemmeside.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram