iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

0

Apple har netop gjort iTunes Match tilgængeligt i flere nordiske lande, her i blandt Danmark. Se hvad tjenesten koster.

iTunes Match
iTunes Match

iTunes brugere i Finland, Norge, Sverige og Danmark har nu fået adgang til Apples iTunes Match-tjeneste samt iTunes in the Cloud-funktionen.

iTunes Match giver brugerne muligheden for, at matche deres eksisterende iTunes-biblioteker med sange af høj kvalitet fra Apples iCloud. Når sangene er matchet, er indholdet tilgængeligt via iCloud fra alle brugernes enheder.

Med iTunes Match får brugerne også lov til, at downloade musik de tidligere har købt i iTunes. iTunes Match er derfor heller ikke en direkte konkurrent til de mange streamingtjenester, da man ikke får adgang til yderligere musik, end sit eget.

iTunes Match gør også, at når du køber musik i iTunes, så vil ”iTunes in the Cloud”-funktionen automatisk overføre dine indkøb til iOS-enhederne, som du sætter op med dit Apple-ID. Præcis som vi kender det med film og applikationer. Dette kan også slås fra, så sker det ikke automatisk, kan du tjekke dine indstillinger. Dette gøres under Indstillinger > iTunes og App Store.

Prisen for at benytte tjenesten er 249 kroner årligt.

Læs hvordan iTunes Match fungerer på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Det var Steve Jobs, som præsenterede iTunes Match for offentligheden. Det blev indført i slutningen af 2011 i bl.a. USA, så det har altså taget to år før vi i Danmark kan få glæde af tjenesten. iTunes Match streamer din egen musik, men du kan også downloade den lokalt på de enheder, som du ønsker.

For at gøre brug af tjenesten iTunes Match, skal du som minimum have iTunes 10.5.1 eller nyere på din Mac eller PC, samt iOS 5.0.1 eller nyere på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Har du sangarkiver på mere end 200 MB, så overføres disse ikke til iCloud. Du kan læse nærmere om iTunes Match og iTunes in the Cloud på Apples hjemmeside.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer