iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

Apple har netop gjort iTunes Match tilgængeligt i flere nordiske lande, her i blandt Danmark. Se hvad tjenesten koster.

iTunes Match

iTunes Match

iTunes brugere i Finland, Norge, Sverige og Danmark har nu fået adgang til Apples iTunes Match-tjeneste samt iTunes in the Cloud-funktionen.

iTunes Match giver brugerne muligheden for, at matche deres eksisterende iTunes-biblioteker med sange af høj kvalitet fra Apples iCloud. Når sangene er matchet, er indholdet tilgængeligt via iCloud fra alle brugernes enheder.

Med iTunes Match får brugerne også lov til, at downloade musik de tidligere har købt i iTunes. iTunes Match er derfor heller ikke en direkte konkurrent til de mange streamingtjenester, da man ikke får adgang til yderligere musik, end sit eget.

iTunes Match gør også, at når du køber musik i iTunes, så vil ”iTunes in the Cloud”-funktionen automatisk overføre dine indkøb til iOS-enhederne, som du sætter op med dit Apple-ID. Præcis som vi kender det med film og applikationer. Dette kan også slås fra, så sker det ikke automatisk, kan du tjekke dine indstillinger. Dette gøres under Indstillinger > iTunes og App Store.

Prisen for at benytte tjenesten er 249 kroner årligt.

Læs hvordan iTunes Match fungerer på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Det var Steve Jobs, som præsenterede iTunes Match for offentligheden. Det blev indført i slutningen af 2011 i bl.a. USA, så det har altså taget to år før vi i Danmark kan få glæde af tjenesten. iTunes Match streamer din egen musik, men du kan også downloade den lokalt på de enheder, som du ønsker.

For at gøre brug af tjenesten iTunes Match, skal du som minimum have iTunes 10.5.1 eller nyere på din Mac eller PC, samt iOS 5.0.1 eller nyere på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Har du sangarkiver på mere end 200 MB, så overføres disse ikke til iCloud. Du kan læse nærmere om iTunes Match og iTunes in the Cloud på Apples hjemmeside.

Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
iPhone 16-serien får A18-chip

Rygte: Et læk antyder at fire iPhones, der kommer i september, vil have den nye A18-chip.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram