iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

Apple har netop gjort iTunes Match tilgængeligt i flere nordiske lande, her i blandt Danmark. Se hvad tjenesten koster.

iTunes Match

iTunes Match

iTunes brugere i Finland, Norge, Sverige og Danmark har nu fået adgang til Apples iTunes Match-tjeneste samt iTunes in the Cloud-funktionen.

iTunes Match giver brugerne muligheden for, at matche deres eksisterende iTunes-biblioteker med sange af høj kvalitet fra Apples iCloud. Når sangene er matchet, er indholdet tilgængeligt via iCloud fra alle brugernes enheder.

Med iTunes Match får brugerne også lov til, at downloade musik de tidligere har købt i iTunes. iTunes Match er derfor heller ikke en direkte konkurrent til de mange streamingtjenester, da man ikke får adgang til yderligere musik, end sit eget.

iTunes Match gør også, at når du køber musik i iTunes, så vil ”iTunes in the Cloud”-funktionen automatisk overføre dine indkøb til iOS-enhederne, som du sætter op med dit Apple-ID. Præcis som vi kender det med film og applikationer. Dette kan også slås fra, så sker det ikke automatisk, kan du tjekke dine indstillinger. Dette gøres under Indstillinger > iTunes og App Store.

Prisen for at benytte tjenesten er 249 kroner årligt.

Læs hvordan iTunes Match fungerer på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Det var Steve Jobs, som præsenterede iTunes Match for offentligheden. Det blev indført i slutningen af 2011 i bl.a. USA, så det har altså taget to år før vi i Danmark kan få glæde af tjenesten. iTunes Match streamer din egen musik, men du kan også downloade den lokalt på de enheder, som du ønsker.

For at gøre brug af tjenesten iTunes Match, skal du som minimum have iTunes 10.5.1 eller nyere på din Mac eller PC, samt iOS 5.0.1 eller nyere på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Har du sangarkiver på mere end 200 MB, så overføres disse ikke til iCloud. Du kan læse nærmere om iTunes Match og iTunes in the Cloud på Apples hjemmeside.

AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram