iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

Apple har netop gjort iTunes Match tilgængeligt i flere nordiske lande, her i blandt Danmark. Se hvad tjenesten koster.

iTunes Match

iTunes Match

iTunes brugere i Finland, Norge, Sverige og Danmark har nu fået adgang til Apples iTunes Match-tjeneste samt iTunes in the Cloud-funktionen.

iTunes Match giver brugerne muligheden for, at matche deres eksisterende iTunes-biblioteker med sange af høj kvalitet fra Apples iCloud. Når sangene er matchet, er indholdet tilgængeligt via iCloud fra alle brugernes enheder.

Med iTunes Match får brugerne også lov til, at downloade musik de tidligere har købt i iTunes. iTunes Match er derfor heller ikke en direkte konkurrent til de mange streamingtjenester, da man ikke får adgang til yderligere musik, end sit eget.

iTunes Match gør også, at når du køber musik i iTunes, så vil ”iTunes in the Cloud”-funktionen automatisk overføre dine indkøb til iOS-enhederne, som du sætter op med dit Apple-ID. Præcis som vi kender det med film og applikationer. Dette kan også slås fra, så sker det ikke automatisk, kan du tjekke dine indstillinger. Dette gøres under Indstillinger > iTunes og App Store.

Prisen for at benytte tjenesten er 249 kroner årligt.

Læs hvordan iTunes Match fungerer på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Det var Steve Jobs, som præsenterede iTunes Match for offentligheden. Det blev indført i slutningen af 2011 i bl.a. USA, så det har altså taget to år før vi i Danmark kan få glæde af tjenesten. iTunes Match streamer din egen musik, men du kan også downloade den lokalt på de enheder, som du ønsker.

For at gøre brug af tjenesten iTunes Match, skal du som minimum have iTunes 10.5.1 eller nyere på din Mac eller PC, samt iOS 5.0.1 eller nyere på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Har du sangarkiver på mere end 200 MB, så overføres disse ikke til iCloud. Du kan læse nærmere om iTunes Match og iTunes in the Cloud på Apples hjemmeside.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram