Paii går uden om Windows Phone

Mobilbetalingsløsningen Paii, som teleselskaberne står bag, er ikke klar til Windows Phone.

Paii, 4T, Peter Bredgaard

Peter Bredgaard, CEO, 4T.

I dag er der åbnet for 4T’s mobilbetalingsløsning, som lyder navnet Paii. Men der er kun åbnet for løsningen, hvis du har en iPhone eller en Android-telefon.

 - Paii teleselskabernes mobilbetaling åbner i dag

4T et firma, som de store teleoperatører TDC, Telenor, Telia og 3 har skabt i fællesskab for at fremmemobilbetalingen i Danmark.

Mange har haft høje forventninger til denne løsning, som har været ramt af lidt forsinkelse. Men det er ikke udviklingen af en Windows Phone applikation, der har været skyld i forsinkelsen. For den er endnu ikke på tegnebrættet.

 - Mobilbetaling godt på vej

- "Windows Phone har vi ikke taget stilling til på nuværende tidspunkt. Vi vil afvente at se hvad markedet efterspørger," Siger Peter Bredgaard, CEO, 4T.

Så ønsker du at bruge Paii på din mobiltelefon, så skal du altså enten have en iPhone eller en Android-mobil.

Hos Nokia, der er den største aktør på Windows Phone, mener man, at 4T nok skal få rettet fokus på platformen.

- "Vi glæder os over udviklingen. Nokia ser en lys fremtid for mobile betalinger og i Danmark har vi nu Swipp, Mobilepay og håber selvfølgelig Paii også bliver klar til Windows Phone, som i dag er det hurtigst voksende smartphone OS i verden," siger Niels Kjelstrup fra Nokia til MereMobil.dk.

Web-TV: Kom tæt på Paii

Mere til historien

Paii vil i marts køre et pilotforsøg hos nogle af TDCs butikker, hvor man vil demonstrere fysisk betaling med løsningen.

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Apple kan sætte sig på betalingerne i Danmark

Danske Bank åbner for Apple Pay, mens EU er klar med sag mod netop Apple Pay, der stormer frem.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram