Mobile World Congress 2017: Dagens overblik – DAG 2

OVERBLIK: Du kan se nogle af de seneste nyheder fra Mobile World Congress her, hvor alle gårsdagens nyheder er samlet.

Mobile World Congress 2017, MWC 2017

Mobile World Congress 2017

Det har været lidt stille med nyhederne tirsdag på Mobile World Congress i forhold til søndag og i går mandag, hvor der var nyt fra de store producenter på smartphone-markedet.

Men det er helt normalt, at nyhederne på Mobile World Congress er størst de første dage, så de mange besøgende på messen har muligheden for, at komme rundt og se de nye produkter.

I går, tirsdag, kom det frem, at Samsung har vundet Global Mobile Awards for ”årets bedste smartphone”.

Samsung Galaxy S7 Edge kåret som årets smartphone

Der er ikke mange telefoner, som har optisk zoom, men Oppo er klar med en prototype af et mobilkamera med hele 5 x optisk zoom.

Oppo på vej med mobilkamera med 5 x optisk zoom

Derudover har Lenovo også lanceret fire nye tablets. MereMobil.dk har ikke fået skrevet om disse, men hvis de har din interesse kan du læse mere om dem hos GSMArena.com. De nye tablets hedder Lenovo Tab 4 8, Lenovo Tab 4 8 Plus, Lenovo Tab 4 10 og Lenovo Tab 4 10 Plus. Skærmstørrelserne er på henholdsvis 8 og 10 tommer. Det er endnu uvist om de kommer på det danske marked.

Alcatel har også lanceret nogle smartphones til MWC, som har navnene Alcatel A5 LED, A3 og U5. Vi skal ikke forvente, at disse kommer på vores markedsområde og ellers i hvert fald ikke i sortiment hos de danske teleselskaber. Du kan læse mere om de nye produkter fra Alcatel her.

Husk også, at se de foregående dages overbliks-artikler, hvis du vil være sikker på ikke at være gået glip af noget.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker også i de kommende dage nyhederne fra Mobile World Congress, samt andre relevante mobilnyheder, der skulle ske ved siden af verdens største mobilkonference.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram