Mobile World Congress 2017: Dagens overblik – DAG 1

OVERBLIK: Den officielle åbning af Mobile World Congress 2017 var mandag morgen. Vi har samlet gårsdagens nyheder her.

Mobile World Congress 2017, MWC 2017

Mobile World Congress 2017

Helt som normalt så valgte en række producenter at præsentere flere af deres nyheder søndag – hvilket er dagen før den officielle åbning af MWC.

Sony holdt sig som en af de eneste til den officielle åbning. Mandag morgen havde de nemlig inviteret indenfor til pressemøde og produktlancering.

Og Sony havde hele tre nye smartphones med til Barcelona, som kommer på det danske marked.

Flagskibet Xperia XZ Premium har verdens første 4K HDR-mobilskærm og kan lave super-slowmotion med 960 billeder i sekundet.

Sony Xperia XZ Premium – topmodel med nyt kamera

Xperia XZ Premium er desuden den første smartphone, der er offentliggjort med den nye Snapdragon 835 processor fra Qualcomm.

Sony Xperia XZ Premium er først med Snapdragon 835

Men der var også plads til en anden telefon, som rammer markedet mere eksklusivt. Dette er en opgraderet version af Xperia XZ, som har fået navnet Xperia XZs. Du får bedre kamera, mere RAM – og endda til billigere penge end forgængeren.

Sony Xperia XZs – opgraderet variant af Xperia XZ

Sony lancerede også en mellemklasse-mobil, der dog har et kamera på hele 23 megapixels.

 – Sony Xperia XA1 – ny mellemklasse mobil fra Sony

Du kan se en sammenligning af de tre Sony-telefoner her, samt pris og tilgængelighed på de tre nye produkter her.

Sony lancerede også Xperia Touch, som er en interaktiv Android-projektor, der kan forvandle alle plane overflader til en 23 tommer HD-touchskærm.

Sony Xperia Touch – interaktiv Android-projektor

Doro udsendte også en pressemeddelelse med et nyt produkt fra dem af. Denne gang var der ikke tale om en ældrevenlig smartphone, men en ny type “wearable”. Doro er nemlig klar med Doro 3500, som er et armbånd med alarmknap.

 – Doro 3500 – klar med armbånd med alarmknap

Andre nyheder mandag

Huawei offentliggjorde i søndags deres to nye smartphones P10 og P10 Plus, men nævnte ikke noget om ”lillebroderen” P10 Lite. Men flere hollandske forhandlere har allerede produktet i deres system.

Vi forventer ikke, at det er det samme som en lancering af produktet, men venter at høre nærmere i nær fremtid. Formentlig får Huawei P10 Lite dog blot en ”soft-launch”, hvor der formentlig blot udsendes en pressemeddelelse i den region telefonen lanceres i.

Huawei P10 Lite når også ud i butikkerne

Vi har også lavet en sammenligning på de to telefoner, som Huawei offentliggjorde i søndag.

Huawei P10 vs. P10 Plus – her er forskellene

En af de helt store nyheder ved Mobile World Congress 2017 har helt sikkert været lanceringen af Nokia 3310 anno 2017. Du kan se den fulde specifikationsliste her.

Og Samsung havde det sidste pressemøde i søndags. Hvad alle måske ikke opdagede var faktisk, at en demonstrant fra Greenpeace afbrød pressemødet.

Her afbryder Greenpeace Samsungs MWC-pressemøde

MereMobil.dk er godt i gang med testen af Huawei P10 og du kan allerede nu se billeder, som er taget med den nye telefon.

 – Sådan er billederne fra Huawei P10

Du kan også læse overbliks-artiklen fra søndag:

Mere til historien

MereMobil.dk dækker nyhederne fra Mobile World Congress, samt andre mobilnyheder der skulle ske ved siden af verdens største mobilkonference.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram