Sony Xperia XZ Premium, XZs og XA1 – pris og tilgængelighed

0

Sony har lanceret tre nye smartphones, som alle kommer til Danmark. Se pris og tilgængelighed her på Xperia XZ Premium, XZs og XA1.

Sony Xperia Premium (Foto: Sony)
Sony Xperia Premium (Foto: Sony)

Sony har under dette års Mobile World Congress i Barcelona offentliggjort tre nye medlemmer af deres X-familie. Telefonerne hedder:

Noget af det som er fælles for alle telefonerne er, at der virkelig er lagt vægt på kameraet i telefonen. Men en anden fælles ting er også, at de alle kommer til salg på det danske marked.

 – Sony Xperia XZ Premium er først med Snapdragon 835

I april lander de to første af telefonerne, nemlig Xperia XZs og XA1 på hylderne hos de danske forhandlere. En mere præcis salgsstartsdato følger når vi nærmer os. Men den vejledende pris er henholdsvis 4.499 kroner og 2.499 kroner uden abonnement.

Flagskibet er Xperia XZ Premium, og er du interesseret i denne, så skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. Den lander nemlig først i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni. Også her følger den præcise salgsstartsdato når vi nærmer os. Den vejledende pris for Xperia XZ Premium er 5.999 kroner uden abonnement.

Det er i skrivende stund uvist om alle operatører vil forhandle produkterne.

Mere til historien

Sony har også lanceret en Xperia XA1 Ultra, men denne forventes ikke på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer