Sony Xperia XZ Premium, XZs og XA1 – pris og tilgængelighed

Sony har lanceret tre nye smartphones, som alle kommer til Danmark. Se pris og tilgængelighed her på Xperia XZ Premium, XZs og XA1.

Sony Xperia Premium (Foto: Sony)

Sony Xperia Premium (Foto: Sony)

Sony har under dette års Mobile World Congress i Barcelona offentliggjort tre nye medlemmer af deres X-familie. Telefonerne hedder:

Noget af det som er fælles for alle telefonerne er, at der virkelig er lagt vægt på kameraet i telefonen. Men en anden fælles ting er også, at de alle kommer til salg på det danske marked.

 – Sony Xperia XZ Premium er først med Snapdragon 835

I april lander de to første af telefonerne, nemlig Xperia XZs og XA1 på hylderne hos de danske forhandlere. En mere præcis salgsstartsdato følger når vi nærmer os. Men den vejledende pris er henholdsvis 4.499 kroner og 2.499 kroner uden abonnement.

Flagskibet er Xperia XZ Premium, og er du interesseret i denne, så skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. Den lander nemlig først i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni. Også her følger den præcise salgsstartsdato når vi nærmer os. Den vejledende pris for Xperia XZ Premium er 5.999 kroner uden abonnement.

Det er i skrivende stund uvist om alle operatører vil forhandle produkterne.

Mere til historien

Sony har også lanceret en Xperia XA1 Ultra, men denne forventes ikke på det danske marked.

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram