Sony Xperia XZ Premium, XZs og XA1 – pris og tilgængelighed

Sony har lanceret tre nye smartphones, som alle kommer til Danmark. Se pris og tilgængelighed her på Xperia XZ Premium, XZs og XA1.

Sony Xperia Premium (Foto: Sony)

Sony Xperia Premium (Foto: Sony)

Sony har under dette års Mobile World Congress i Barcelona offentliggjort tre nye medlemmer af deres X-familie. Telefonerne hedder:

Noget af det som er fælles for alle telefonerne er, at der virkelig er lagt vægt på kameraet i telefonen. Men en anden fælles ting er også, at de alle kommer til salg på det danske marked.

 - Sony Xperia XZ Premium er først med Snapdragon 835

I april lander de to første af telefonerne, nemlig Xperia XZs og XA1 på hylderne hos de danske forhandlere. En mere præcis salgsstartsdato følger når vi nærmer os. Men den vejledende pris er henholdsvis 4.499 kroner og 2.499 kroner uden abonnement.

Flagskibet er Xperia XZ Premium, og er du interesseret i denne, så skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. Den lander nemlig først i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni. Også her følger den præcise salgsstartsdato når vi nærmer os. Den vejledende pris for Xperia XZ Premium er 5.999 kroner uden abonnement.

Det er i skrivende stund uvist om alle operatører vil forhandle produkterne.

Mere til historien

Sony har også lanceret en Xperia XA1 Ultra, men denne forventes ikke på det danske marked.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram