Windows Phone vækster fortsat

Microsofts mobile styresystem, Windows Phone, har nu nået en markedsandel på mere end 10 procent i EU, hvilket er en fordobling det seneste år.

Markedsandele EU Q3

Markedsandele EU Q3 (Kilde: Kantar Worldpanel ComTech)

Microsofts mobilplatform, Windows Phone, vækster nu flot i EU, og særligt England, Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland, har taget Windows Phone-platformen til sig.

Det seneste år er deres markedsandele steget fra 4,8 procent og til nu at være 10,2 procent. I samme periode er både BlackBerry, iOS og andre faldet – så det er kun Android og Windows Phone der er gået frem. Det viser nye tal fra Kantar Worldpanel ComTech. Det skriver Wmpoweruser.com.

Det er særligt i low-end kategorien, at Microsoft med Nokia i front henter deres markedsandele.

Så godt sidder Nokia på Windows Phone

Næsten 75 procent af de Windows Phones, der blev solgt i Storbritannien i tredje kvartal, var Nokia Lumia Lumia 520 og Lumia 620. Kantar ser samme tendens i andre EU-lande.

Mere til historien

Apples markedsandele er faldende på det europæiske marked. Sidste år var markedsandelen til iOS på 20,8 procent i tredje kvartal. I samme periode i år er de kun noteret for en markedsandel på 15,8 procent. Markedsandelene var højere inden iPhone 5 blev frigivet sidste år.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram