PlayStation State of Play kommer i nat

Sony PlayStation er klar med deres næste State of Play-præsentation i nat, som byder på opdateringer omkring flere spil.

State of Play (Foto: Sony PlayStation)
State of Play kan ses ved midnat dansk tid (Foto: Sony PlayStation)

I ny og næ kommer Sony PlayStation med deres State of Play-præsentationer, hvor vi får opdateringer eller nyheder om kommende spil.

Ved midnat kommer så den næste State of Play, hvor vi håber at se præsentationer af nye spil, det skriver Tek.no. Præsentationen kan ses på YouTube og Twitch.

Et af rygterne går på en remaster af Horizon Zero Dawn, mens andre rygter også peger på en LEGO-version af Horizon. Der spekuleres også i en efterfølger til Ghost of Tsushima.

Præsentationen står til at vare omtrent 30 minutter, og med nyheder og opdateringer fra over 20 titler er der ikke meget tid til hver enkelt.

For nylig præsenterede Sony også deres kommende PlayStation 5 Pro. De har efterhånden en god portion titler, der er optimeret til PlayStation 5 Pro og denne liste kan måske blive længere efter nattens event.

LÆS MERE: Der arbejdes på PlayStation 6

Mere til historien

Den kommende PlayStation 5 Pro udkommer den 7. november til en pris på 699 dollars. Det vides endnu ikke, hvad den danske pris og tilgængelighed bliver.

Nu kan PlayStation 5 Pro forudbestilles

KORT NYT: Flere forhandlere har nu åbnet for forudbestillingerne af PlayStation 5 Pro. Se pris og salgsstart her.

(mere…)
Der arbejdes på PlayStation 6

PlayStation 6 er måske tættere på end forventet. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
PlayStation 5 Pro på vej – til en HØJ pris

Nu er den her næsten. PlayStation 5 Pro med bedre performance og en pris, der nok skærer nogle fra. Her er nyhederne i PS5 Pro.

(mere…)
PlayStation 5 Pro nærmer sig lancering

KORT NYT: Hvis rygterne taler sandt, kan vi snart forvente en PlayStation 5 Pro fra Sony. 

(mere…)
Xbox skød Gamescom i gang med masser af nyheder

Xbox benyttede første aften på Gamescom, med at annoncere en række nyheder og trailere. Jeg har samlet et overblik.

(mere…)
Nintendo sælger færre Switch

Med en kommende Switch 2 i udsigt er kunderne mere tilbageholdende overfor den nuværende Switch. Det mærkes på salgstallene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram