iPhone SE 4 får måske Apple Intelligence

RYGTE: Når den næste iPhone SE bliver præsenteret, kan den have et særligt es i ærmet.

iPhone SE 2020
Designet har ikke ændret sig synderligt mellem de to sidste iPhone SE. Her ses 2020-modellen af iPhone SE. (Foto: MereMobil.dk)

For et par måneder siden annoncerede Apple deres vision for AI og præsenterede en større opdatering om, hvad vi kan forvente.

Her blev vi introduceret for Apple Intelligence, et ordspil der kunne få dem til at fremstå som opfinderen af “AI” – hvilket dog ikke er tilfældet.

I øjeblikket er Apple Intelligence i beta og bliver ikke klar til lanceringen af iOS 18 i september.

Desuden vil flere af nyhederne kun være tilgængelige på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, da disse modeller har en A17 Pro-chip, mens de øvrige modeller højst har en A16-chip.

Nu er Mark Gurman, analytiker for Bloomberg, ude med en interessant prognose. Han mener nemlig at den kommende iPhone SE 4 vil understøtte Apple Intelligence.

Hvis dette er sandt så kan vi konkludere, at den næste iPhone SE vil få en chip svarende til A17 Pro-chippen, som findes i high-end-serien.

LÆS MERE: iPhone 16 påvirkes ikke af AI-forsinkelse

AI BETYDER IKKE APPLE INTELLIGENCE: AI er forkortelsen for ‘Artificial Intelligence’, på dansk ‘kunstig intelligens’. På redaktionen tror vi, at mange over tid vil forbinde ‘Apple Intelligence’ med bogstaverne ‘A’ og ‘I’. Det kan overalt, særligt på ikke-tech medier, skabe meget stor forvirring. Hvis der ikke kommer styr på begreberne, risikerer vi, at Apple inden for et par år har fået den brede befolkning til at tro, at AI betyder ‘Apple Intelligence’, hvilket AI ikke gør.

Vi får en redesignet iPhone SE

Baseret på de rygter der også er kommet frem, vil den næste iPhone SE ikke ligne forgængeren.

Det forventes blandt andet at skærmen bliver en OLED-skærm, der dækker hele fronten. Den vil formentlig have en notch i toppen til Face ID.

Samtidig vil den fortsat have et kamera på bagsiden, dog med en opgraderet 48 megapixels sensor.

En af de største nyheder kan være, at iPhone SE får et Apple 5G-modem. Tidligere har Apple brugt Qualcomm, men det har længe været forventet, at Apple vil skifte til deres egne modems, og her forventes iPhone SE at blive den første model med dette.

LÆS MERE: Den næste iPhone SE får Apple 5G-modem

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple Intelligence vil ikke være tilgængelig i EU fra starten, og det er uvist, hvornår vi i EU får lanceringen af Apple Intelligence.

Her er nyhederne i iOS 18 til din iPhone

OVERBLIK: Nu kan du hente den næste store opdatering din iPhone. Vi har samlet de største nyheder, så du er godt klædt på til iOS 18.

(mere…)
Nu kan du opdatere din iPhone til iOS 18

UDE NU:  Så er årets største funktionsopdatering til iPhone frigivet. Du kan download den nu.

(mere…)
Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro snart på vej

Inden længe ventes det, at Xiaomi vil præsentere de nye Xiaomi 14T-modeller. Specifikationer og billeder er lækket.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram