Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

Samsung_Galaxy_Watch_Ultra_x_7
Samsung tilbyder nu også et ur til dem, der kræver et mere hårdført smartwatch (Foto: Samsung)

Er du til ekstremsport eller kræver du bare noget ekstra af dit smartwatch, så har Samsung muligvis godt nyt til dig.

De har nemlig lige lanceret Galaxy Watch Ultra. Et ur der er større, mere hårdført, kan dykke dybere og har en mere lysstærk skærm end det normale Galaxy Watch. Altså en “Ultra model”.

Ringer der en klokke?

Galaxy Watch Ultra er en ordentlig basse, der måler 47mm på tværs og har en 1,5 tommer stor AMOLED skærm, med en maksimal lysstyrke på 3.000 nits. N

Det er nok lys til at skærmen burde være synlig, selv i stærkt solskin. Heldigvis skifter Galaxy Watch Ultra selv til Night Mode når mørket falder på, så du ikke brænder dine nethinder af når du tjekker klokken inden sengetid.

Samsungs nightmode ligner ret meget den, som findes på Apple Watch Ultra.

Bygget i titanium og vandtæt

Samsung_Galaxy_Watch_Ultra
Galaxy Watch Ultra kommer i tre farver og alle er konstrueret i titanium (Foto: Samsung)

Uret er bygget i Titanium Grade 4, er vandtæt ned til 10ATM og skulle ifølge Samsung fungere fra 500 meter under havets overflade til 9.000 meter over havet. Du har med andre ord ingen undskyldning for ikke at have dit Galaxy Watch på.

På siden har Samsung placeret Quick Button, der straks kan sætte træninger i gang, samt aktivere en nødsirene hvis du skulle komme i problemer. Ingen noget vi har set fra en stor amerikansk techvirksomhed.

Motoren i Galaxy Watch Ultra er en ny Exynos W1000-processor, bakket op af 2 GB RAM og 32 GB lagerplads. Den holdes kørende af et 590 mAh stort batteri, der skulle levere strøm op til 100 timer med Power Saving slået til. Det bliver langt mere interessant at se, hvad det kan levere ved normalt brug.

Softwaren er Wear OS 5 med One UI 6 som brugerflade.

Softwarens nye AI-algoritmer kan nu blandt andet give mere præcise søvnanalyser, advare om unormalt høje eller lave hjertefrekvenser og uregelmæssige hjerterytmer, samt måle dit blodtryk.

Samsung Galaxy Watch Ultra kommer i farverne Titanium Gray, Titanium Silver og Titanium White.

Dem som synes Apple Watch Ultra er fedt, men som har en Android-telefon, behøver nu ikke længere skifte til iPhone for at få ultraoplevelsen.

Et Galaxy Watch til den normale bruger

Samsung_Galaxy_Watch_7
Galaxy Watch7 er mindre, billigere og byder på mange af de samme features som Ultra modellen (Foto: Samsung)

Vil du bare holde styr på dine skridt og din søvn og er du mere til at til en tur på McDonalds end en tur i vildmarken, så har Samsung også noget til dig. Og det hedder ganske simpelt Galaxy Watch7.

Her er størrelsen, eller størrelserne, mere overkommelige med en bredde på 40 og 44mm. Og henholdsvis en skærmstørrelse på 1,3 og 1,5 tommer. Her er titaniummet skiftet ud med aluminium. Til gengæld er vægten tæt på halveret med 33,8 gram på det største ur.

Processor, RAM og lager er identiske med Ultra-modellen. Du får også nyeste Wear OS, samt One UI 6. Og naturligvis de samme søvnanalyser, målinger af hjertefrekvenser og blodtryk med mere.

Samsung Galaxy Watch 7 i 40 mm versionen kommer i farverne Green og Cream, mens den større 44 mm model vil kunne købes i farverne Green og Silver.

Pris og tilgængelighed for Galaxy Watch-serien

Alle tre ure vil kunne købes fra den 24. juli 2024.

Galaxy Watch Ultra får en pris på 5.299 kroner. Og Galaxy Watch 7 får en pris på 2.399 kroner og 2.599 kroner, for henholdsvis 40 og 44 mm versionen.

Vi har endnu ikke en video om Galaxy Watch7 og Watch Ultra, men du kan på dette link, komme tæt på Apples konkurrerende ure.

En anden stor nyhed fra Samsung er smartringen Galaxy Ring, som du kan læse vores første indtryk af her.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Er du iPhone bruger og sidder bliver lidt vild med tanken om et hårdfør smartwatch i titanium, med længere batteritid end gennemsnittet? Så smut da lige ind og læs testen af Apple Watch Ultra 2.

Samsung Galaxy Ring dumper i test hos iFixit

Galaxy Ring var den helt store stjerne ved Samsung Unpacked-event i juli, men den er netop dumpet i en test hos iFixit.

(mere…)
Nyt smartwatch til børn

Et nyt smartwatch til børn har netop set dagens lys. Se specifikationer og pris på ZTE K1 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 – er den over 15.000 kr. værd? 

VIDEO: Samsung har denne sommer lanceret en ny generation af deres Fold-telefon. Den vilde pris får os til at spørge: Er telefonen pengene værd?

(mere…)
Nu bliver Samsungs foldbare tyndere – Galaxy Z Fold6 Slim er på vej

En tyndere variant af den foldbare Galaxy Z Fold6 er på vej. Lanceringsdatoen allerede klar. 

(mere…)
Samsung Galaxy Watch7 er et godt køb | Test

TEST: Kan du leve med batteritiden, så får du med Samsung Galaxy Watch7 en billig og omfattende sundheds- og motionsgadget.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE tættere på lancering

Lanceringen af den kommende Galaxy S24 FE rykker tættere og tættere på – nu er den spottet på Bluetooth SIG’s hjemmeside.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram