Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

MobilePay-appen opdateres i den kommende uge og får helt nyt design (Foto: MobilePay)
MobilePay-appen opdateres i den kommende uge og får helt nyt design (Foto: MobilePay)

En ny MobilePay-app er på vej. Sådan har det tidligere i år lydt og mange begyndte derfor, at modtage SMS’er, mails eller andet omkring denne. Men ALT dette var fup og svindel.

VIGTIGT: Der er ingen ny MobilePay-app på vej

Så når MobilePay i næste uge, nærmere bestemt tirsdag den 12. marts 2024, er klar med deres nye MobilePay-app, så vær opmærksom. Det sker nemlig ikke via SMS, mail eller andet – men blot via en opdatering fra appbutikken på din telefon.

Når du opdaterer din nuværende app, så modtager du det nye design og den nye navigation i din nuværende MobilePay-app. Så selvom appen er ny, så skal du altså ikke hente en ny i App Store eller Google Play Store, men derimod blot opdatere den nuværende.

MobilePay-appen opdateres i den kommende uge og får helt nyt design (Foto: MobilePay)
MobilePay-appen opdateres i den kommende uge og får helt nyt design (Foto: MobilePay)

Det er i øvrigt i denne opdatering, at en savnet funktion fra WeShare-appen indgår. Dermed kan du glæde dig til, at den finder frem til MobilePay i næste uge.

LÆS MERE: MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Du kan få et lille smugkig på den nye app her.

Derfor får appen stor opdatering

MobilePay-appen opdateres, da MobilePay og norske Vipps sidste år gik sammen. Planen er at skabe en app, som er fælles på tværs af hele Norden.

Første skridt blev taget i starten af året, da de lancerede den nye MobilePay-app i Finland for deres 2,6 millioner brugere. Og nu er turen kommet til Danmark.

Dermed bliver MobilePay den førende betalingsapp i Norden med mere end 11 millioner brugere og over 400.000 virksomheder, oplyser MobilePay Vipps.

LÆS MERE: Flere supermarkeder dropper MobilePay – næsten ingen bruger det

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Der findes en masse fup og svindel derude og du kan undgå en stor del af det, hvis du installerer appen ”Mit Digitale Selvforsvar”, som forsøger at advare dig mod IT-svindel. Du kan læse mere om den her.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram