Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Jeg har i en periode haft Samsung Galaxy S24 Ultra under lup.

Anmeldelsen afslører en imponerende AI-pakke af funktioner samt en masse ydelse.

Her er 5 hovedkonklusioner fra anmeldelsen, som du kan læse her.

  1. Design og konstruktion: Galaxy S24 Ultra har en solid konstruktion, hvor rammen er i titanium. Det er en stor telefon, hvor skærmen er helt firkantet. Hjørnerne er forholdsvis skarpe, og den kan derfor føles lidt hård ned mod håndfladen, når den bruges i længere tid. Galaxy S24 og Galaxy S24+ har mere behagelige afrundede hjørner.
  2. Skærmkvalitet: Den høje opløsning og en flot farvegengivelse med dybt sortniveau er med til at skabe en fantastisk visuel oplevelse. Måske den bedste på markedet. Skærmen er antirefleksbehandlet. Det gør, at meget lidt lys reflekteres fra omgivelserne, hvilket virkelig er fedt.
  3. Ydeevne og hastighed: Telefonen har den kraftige Qualcomm-processor Snapdragon 8 Gen 3, som Galaxy leverer ALT den ydelse, som du har brug for. Der er tilmed rigeligt med RAM. Der er problemfri multitasking og kræfter nok til alt fra gaming til avanceret brug af AI-funktioner.
  4. Kameraet: Samsung Galaxy S24 Ultra har et imponerende kamerasetup med en stærk præstation i forskellige belysningsforhold. Uanset om du bruger point-and-shoot, optager video, skyder makrobilleder eller bruger portrættilstanden, får du super gode resultater. I en teknisk bedømmelse af billederne klarer Google Pixel 8 Pro og iPhone 15 Pro Max sig bedre, men den estiske udførelse er rigtig god.
  5. Batterilevetid og opladningshastighed: S24 Ultra klarer en hel dags brug – hvor der er overskud, når du går i seng. Men opladningen går langsomt. Der medfølger ikke en oplader. Til gengæld understøttes trådløs opladning.

FÅ DET HELE MED: Læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S24 Ultra

AI er det bedste argument

AI (kunstig intelligens) er dybt integreret i Galaxy S24’erne – ikke kun Ultra-modellen.

Tag f.eks. browseren med resuméfunktionen. Det er skønt ikke at skulle læse en laaaaang tekst. I stedet kan du få vist et resumé. Denne funktion bruger jeg flere gange om dagen. Allerede nu savner jeg den, når jeg bruger andre telefoner.

Diktafonen er også genial. Den kan optage det, den hører, og transkribere det. Bagefter kan den skrive et referat. Forestil dig, at du sidder til et møde. I stedet for selv at tage notater, hvorfor så ikke lade telefonen gøre arbejdet?

Jeg bruger dagligt stavekontrol og grammatikrettelser ved beskeder – og leger lidt med skrivestilsmulighederne.

Den store trækplaster er liveoversættelse af telefonsamtaler, som du også kan se mere om i videoen.

Aktuelle priser på Samsung Galaxy S24 Ultra

Herunder kan du se dagspriserne på Samsung Galaxy S24 Ultra.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Køb Galaxy S24 Ultra nu eller vent?

AI og kameraet er klart de to fedeste funktioner, men du skal vide, at flere AI-funktioner lige nu ikke fungerer på dansk.

Samsung Galaxy S24 Ultra har meget andet end blot AI at byde på. Det taler for, at du roligt kan købe den nu. De mindre modeller, Galaxy S24 og Galaxy S24+, har derimod ikke så meget nyt i sig.

Derfor vil jeg anbefale, at du venter med at købe S24 og S24+ indtil AI-delen har dansk understøttelse. Ultra-modellen kan du derimod godt købe.

Testen af Samsung Galaxy S24 Ultra ender på en topkarakter.

LÆS MERE: Her er testen af Samsung Galaxy S24 og S24+


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

AI bliver en del af alle topmodeller inden for kort tid. Der tales allerede nu om, at Apple arbejder på AI til den iPhone, der kommer til efteråret. OnePlus er netop begyndt at opdatere de første modeller med AI-funktionalitet. Læs historien om OnePlus’ AI-opdatering her.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram