OnePlus udsender AI-funktioner til topmodeller

OnePlus 11 og OnePlus 12 får netop nu de første AI-funktioner via en softwareopdatering.

OnePlus 12 AI
OnePlus er snart klar med AI-funktioner til OnePlus 11 og OnePlus 12 (Foto: MereMobil.dk / OnePlus)

AI-funktioner er det store samtaleemne omkring Samsung Galaxy S24-serien. Som vi har beskrevet i anmeldelsen af Galaxy S24 Ultra, er AI-funktionerne integreret, så de opleves helt naturlige at bruge.

Jeg har tidligere forudsagt, at kunstig intelligens bliver det næste store på vores telefoner fra andre end Samsung. F.eks. taler rygterne om, at Apple er på vej med AI-funktioner til de første iPhones i efteråret.

LÆS MERE: Apple også på vej med AI-funktioner i år

Tilsyneladende er det ikke længe, at Samsung – og Google Pixel – kan prale af at være de eneste telefoner med fremtidens funktioner. I hvert fald har kinesiske OnePlus meldt sig på banen.

Lige nu udsendes opdateringer med AI-funktioner til de to seneste OnePlus topmodeller.

OnePlus’ AI-funktioner

AI Summarizer er en funktion, der minder om Samsungs liveoversættelse af telefonsamtaler til andre sprog, om end OnePlus’ udgave virker lidt anderledes.

OnePlus kan samle informationer om tidspunkter, placeringer og ’action points’ fra en samtale. OnePlus-telefonerne oversætter således ikke samtalen, mens den finder sted, men trækker i stedet hovedpunkterne ud.

I lighed med Samsung Galaxy S24-serien får OnePlus også Article Summarization, som kan skrive et kort resumé af de nyhedsartikler, du ser på skærmen.

Der kommer desuden et fotoværktøj kaldet AIGC Remover, som kan fjerne uønskede objekter eller personer fra et billede. Både Samsung og Google har en tilsvarende AI-funktion. På Google Pixel hedder den Magic Eraser.

ANMELDELSE: Sådan er OnePlus 12

Ifølge en bruger på Reddit bliver OnePlus’ AI-funktioner lige nu rullet ud sammen med den seneste systemopdatering i Kina. OnePlus 11 og OnePlus 12 telefoner uden for Kina får, ifølge Android Authority, funktionerne sammen med februar-opdateringen.

På MereMobil.dk har vi rakt ud til OnePlus for at høre mere til en dansk lancering af AI på OnePlus 11 og OnePlus 12. På nuværende tidspunkt har OnePlus Danmark “ingen kommentarer”.

SE LISTEN: Disse OnePlus-telefoner får AI

Se min 10 minutters test af OnePlus 12

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Mere til historien

OnePlus-telefonerne i Kina anvender brugerfladesystemet Color OS, mens vi i vores markedsområde har Oxygen OS lagt oven på Android. Begge systemer ligner hinanden ret meget med undtagelse af navnene.

OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
AI muliggør en ny form for svindel

Kunstige intelligens kan bruges til en ny type svindel avanceret svindel, der kan være på vej, før du venter det.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram