Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

Nintendo Switch
Nintendo klarer sig fortsat rigtigt godt på spilmarkedet (Foto: Alvaro Reyes)

Nintendo har afsløret deres seneste kvartalsregnskab. Her er det også tydeligt, at Nintendo Switch, som er en syv år gammel spilkonsol, fortsat sælger rigtigt godt.

Nintendos regnskabsår starter i marts – og siden marts 2023 er der solgt 13.740.000 eksemplarer.

GUIDE: Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

I det seneste kvartal er der solgt 6,9 millioner enheder. Det betyder også, at det samlede salg er på 139,36 millioner enheder. Det skriver Wccftech.

Dermed er der fortsat et stykke op til Sony PlayStation 2 og Nintendo DS, som den bedst sælgende konsol. Nintendo Switch nærmer sig, men beholder fortsat tredjepladsen. Fortsætter salget i 2024 så vil den dog være tæt på, at gå forbi.

Nintendo fortalte også, at det er spillet ”The Legend of Zelda: Tears of Kingdom”, der har solgt bedst de seneste ni måneder. Det er solgt i mere end 20 millioner eksemplarer.

LÆS MERE: Nintendo brager igennem med Zelda på Switch

Der har i lang tid også været rygter om, at Nintendo var på vej med anden generation af Nintendo Switch. Dette ville også give god mening, da den nuværende version, som tidligere nævnt er 7 år gammel.

LÆS MERE: Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Spilkonsollen forsvinder fra hjemmet

Playstation og X-Box hører snart fortiden til. Vi skal acceptere, at spil bliver tilgængelig online – cloudgaming – hvor vi ikke længere downloader et spil, eller har en konsol stående. Læs mere her og hør episoden herunder eller i din podcast-app; søg efter ‘meremobil’.

Mere til historien

I sommeren 2023 skrev vi, at der var rygter om den næste generation af Nintendo Switch vil være bagud kompatibel. Det er dog fortsat uvist i skrivende stund, hvad vi kan forvente.

Officielt slut for Nintendo Wii U og Nintendo 3DS

KORT NYT: Netværkstjenesterne til Nintendo Wii U og Nintendo 3DS er lukket ned og har gjort onlinespil umuligt.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram