Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

Nintendo Switch
Nintendo er en populær spillekonsol og med et par hurtige tricks bliver den endnu bedre (Foto: Alvaro Reyes)

Med 100.000.000 solgte enheder på verdensplan er der potentielt rigtig mange der ikke får det fulde udbytte af deres Nintendo Switch.

Vi har taget et kig på, hvad man kan gøre for at forlænge batterilevetiden, måske endda spare lidt penge, samt gøre livet lidt lettere som Switch ejer.

Forlæng batteritiden

En af de lækre ting ved Nintendo Switch er, at du både kan nyde dine spil hjemme i stuen og når du er på farten. Men for at kunne spille udenfor hjemmets fire vægge, kræves der strøm.

Som standard slukker Switch skærmen efter 10 minutter uden brug. Ved at sætte den periode ned til for eksempel 1 minut sparer du allerede en masse strøm.

En anden strømsluger er vibrationsmotorerne i dine Joy-Cons. Haptisk feedback i spil bidrager uden tvivl til indlevelsesevnen, men er du langt fra en stikkontakt, kan det være en god idé at slå vibrationer fra.  

Ligesom din telefon har Nintendo Switch også flight mode, hvor den slukker Wi-Fi og Bluetooth. Det sparer strøm, men udelukker naturligvis onlinespil og dine Joy-Cons skal være monteret på Switchen for at virke.

Den sidste og uden tvivl letteste løsning er at købe en powerbank og give din Switch længere levetid via det indbyggede USB-C stik.

GUIDE: 10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PS5

Få mere plads

Med kun 32 GB lager på Switchen med LCD skærm og 64 GB på OLED versionen, kan man hurtigt løbe tør for plads. Det løses dog let ved at sætte et MicroSD kort i din Switch. En let og hurtig måde at fordoble lagerpladsen på.

Den plads kan du, udover til spil, blandt andet også bruge på at gemme videoklip fra fra dine spil. Det gør du ved at holde Capture-knappen nede. Så gemmes de sidste 30 sekunder at dit gameplay. Det lyder måske ikke af meget, men kan være rigeligt til at fange et lækkert headshot i Fortnite eller det øjeblik du gennemfører Breath of the Wild.

LÆS OGSÅ: Nintendo klar med Wii-afløser

Undgå Nintendo eShop

Mario Kart Tour Nintendo
Nintendos eShop har masser af spil. Desværre er de også dyre (Foto: Nintendo)

Nintendo har en ganske udmærket onlineshop, kaldet eShop.

Desværre er priserne ikke gunstige for forbrugeren. Selv fire år gamle spil sælges stadig til fuld pris. Der er derfor rigtig mange penge at spare, ved at købe fysiske udgaver af spillene andre steder.

Hvor er mine Joy-Cons?

Joy-Cons er lækre controllere, men de er små og lette at smide væk, hvis man ikke har dem monteret på Switchen hele tiden.

Heldigvis er de lette at finde ved at navigere til Controllere og trykke Find Controllere. Så får du en liste over dine tilsluttede Joy-Cons. Vælg den der er blevet væk og den vil begynde at vibrere.

Det var en hurtig gennemgang af vores tips og tricks til Nintendo Switch. Har vi overset nogen, så lad os høre om dem i kommentarerne.

Mere til historien

Nintendo Switch blev lanceret i 2017 og kunne prale af både at kunne bruges hjemme ved stuealteret i dock, samt via den indbyggede skærm når man var på farten. I 2019 blev en Switch Lite introduceret, der dog kun kunne bruges håndholdt. Og sidst men ikke mindst fik vi en opdateret version af den originale Switch i 2021. Nu med OLED skærm og 64GB lagerplads.  

Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram