Nintendo klar med Wii-Sports afløser 

Det er 16 år siden, at Nintendo kom med Wii Sports og nu er ”afløseren” på vej. Nintendo klar med Switch Sports ultimo april.

Nintendo er klar med Switch Sports den 29. April (Screenshot fra trailer video)
Nintendo er klar med Switch Sports den 29. April (Screenshot fra trailer video)

Nintendo havde stor succes med deres Wii Sports, da det kom på markedet i 2006. Det kostede også mange brugere alt fra potteplanter til stuelamper, sådan en kan jeg også selv næsten skrive på CV’et.

Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Wii Sports var et spil, der fulgte med, når man købte en Nintendo Wii spilkonsol. Derfor har millioner af mennesker verden over også kendskab til spillet. Salgstallene for konsollen ligger på lige under 90 millioner globalt. Dermed er Wii Sports også et af de mest solgte konsolspil i verden.

Den 29. april er Nintendo klar med efterfølgeren til Wii Sports og den hedder Switch Sports. Det skriver The Verge.

Dermed kan ejere af en Nintendo Switch altså snart glæde sig til at spille tennis, fodbold, chambara, bowling, volleyball, fodbold og andet med Switch Sports. Til efteråret skulle golf i øvrigt blive tilføjet via en opdatering.

Nintendo kom i 2009 med spillet Wii Sports Resort også, men det fik aldrig helt samme succes, som Wii Sports gjorde. Men det skulle også købes ”aktivt”, mens Wii Sports jo medfulgte konsollen. 

10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

Der vil blive solgt en holder til controlleren, så spilleren kan spænde denne om benet, når der blandt andet skal spilles fodbold. 

VIDEO: Du kan se en trailer for Switch Sports

Nintendo Switch Sports er klar den 29. april. 

Mere til historien

Men foruden Switch Sports, så er Nintendo også på vej med 48 nye baner til Mario Kart 8 Deluxe, der løbende vil komme frem mod slutningen af 2023. Alle banerne kan enten købes samlet eller spilles via et online premium-abonnement. De første otte baner lanceres 18. marts 2022: Paris Promenade (Mario Kart Tour), Toad Circuit (Mario Kart 3DS), Choco Mountain (Mario Kart 64), Coconut Hall (Mario Kart Wii), Tokyo Blur (Mario Kart Tour), Shroom Ridge (Mario Kart DS), Sky Garden (Mario Kart Advance) og Ninja Hideaway (Mario Kart Tour).

PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Grand Theft Auto VI: Første trailer til december

Rockstar Games er klar med en teaser for GTA VI i næste måned.

(mere…)
Spillemaskinerne i hjemmet forsvinder

EP132: PlayStation, Nintendo og Xbox forsvinder som konsoller, forudser ekspert. Fremtidens gaming foregår i ’skyen’.

(mere…)
Fortnite vil tilbage i Google Play

Epic Games vil have deres Fortnite spil tilbage i Google Play. Google anklages for monopol.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram