Ikea på vej med nye smarthome-sensorer

I 2024 er Ikea klar med nye ”sikkerhedsgadgets” til deres smarthome-sortiment. Bliv klogere på hvad Ikea er på vej med her.

IKEA PARASOLL og VALLHORN
De nye smarthome-sensorer fra Ikea kommer i 2024 (Foto: Ikea)

Ikea har netop lanceret nye produkter, som dog først kommer i handlen til januar 2024. Så du skal altså væbne dig med tålmodighed lidt endnu.

De nye produkter er “sikkerhedsprodukter” til Ikeas smarthome-sortiment.

Dermed kan det altså snart være slut med følelsen af, at man ikke fik lukket vinduet eller slukket lyset, da man forlod matriklen.

Få fuld kontrol over din mad – og brug mindre strøm

-”Flere og flere danskere investerer i smarte løsninger til hjemmet, og de nye sikkerhedsprodukter er en naturlig udvidelse af vores Smart Home-univers, da de hjælper med at skabe trygge rammer i og uden for hjemmet. Man har hele tiden mulighed for at følge med på telefonen eller lytte efter signalerne, når man er hjemme. Det gør hjemmet til en base, hvor man kan slappe af helt uden bekymring,” siger indretningsekspert, Sandra Gøthler hos IKEA Danmark i en pressemeddelelse.

Philips Hue satser på sikkerhed og overvågning

De nye produkter er en dør- og vinduesensor ved navn Parasoll, som sender notifikationer til din mobil, hvis døre eller vinduer åbnes. Mens Badring-sensoren giver besked, hvis der er et læk på en slange til vaskemaskinen.

Bevægelsessensoren Vallhorn sørger for, at lyset tændes automatisk, når man kommer ind i et lokale.

Sikkerhedsprodukterne er kompatible med IKEAs DIRIGERA hub, så alle smarthome-løsningerne nemt kan styres direkte på mobilen, men produkterne kan også sagtens anvendes uden tilknytning til en smart hub.

GUIDE: Den bedste trådløse dørklokke

I skrivende stund består Ikeas smarthome-sortiment af smartpærer, gardiner, knapper og højttalere.

Vallhorn og Parasoll kommer i handlen fra januar og koster henholdsvis 69 kroner og 79 kroner. Mens Badring først lander i april – prisen på denne er endnu ikke offentliggjort.

Mere til historien

Designmæssigt var det om at få udviklet nogle produkter, som er så lidt synlige som muligt. Da sensorer gerne ikke skal ses.

Hvad sker der med Homey smarthome?

Homey-systemet er blevet opkøbt af LG. Hvad nu?

(mere…)
Gør din pool digital: Mål temperatur og værdierne med en app

TIP: Den danske sommer betyder swimmingpool eller spa i haven. Her er 4 enheder, der letter vedligeholdelsen af kemiværdierne.

(mere…)
Husqvarna 410XE NERA test | trådfri robotplæneklipper med kantklipning

TEST: Dobbelte knivsæt og ingen kantråd. Men fungerer kantklipningen og hvordan er satellit- og appstyringen på Husqvarna 410XE Nera.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram