Tesla dumper priserne igen – denne gang på luksusmodellerne

Så skete det igen! Tesla har nemlig sænket priserne på deres luksusmodeller Model S og Model X med op til 20 procent.

Tesla Model S (Foto: Tesla)
KORT VERSION: Tesla har sænket priserne på deres luksusmodeller Model S og Model X med op til 20 procent i Danmark, så de nu er under én million kroner for nogle varianter. Prisnedsættelsen skyldes måske konkurrencen fra andre elbilproducenter, men det forventes ikke at øge salget af Model S og Model X betydeligt. (Foto: Tesla)

Det er noget tid siden, at vi skrev, at Tesla havde sænket priserne på Model S og Model X på det amerikanske og kinesiske marked. Nu følger Danmark trop, og det er justeringer, som vil glæde de fleste.

Telia har sænket priserne med op mod 20 procent.

LÆS OGSÅ: Tesla klar med billigere Model S- og Model X-varianter

Tesla annoncerede i fredags de nye Model 3’ere og ingen tvivl om, at det har taget mediedækningen.

På det danske marked ramte et kæmpe prisfald de store Tesla-modeller – Model S og Model X. Der er tale om et prisfald på mellem 300.000-380.000 kroner – så kunderne nærmest kan få en af de nye Model 3’ere oveni til samme pris som tidligere.

Mange vil gælde sig over, at flere af Model S og Model X modellerne nu er kommet under den magiske 1 millioner grænse.

LÆS OGSÅ: Nu er ny Tesla Model 3 officiel

Tesla Model S (Foto: Tesla)
Tesla Model S (Foto: Tesla)

Så meget er Model S og Plaid faldet

Model S Long Range kostede inden prisjusteringen 1.189.296 kroner og den kan nu fås for 902.896 kroner, hvilket altså er en besparelse på 286.400 kroner.

Går man i stedet efter topmodellen Plaid, så er denne faldet med 341.000 kroner og kan nu købes for 1.030.996 kroner, skriver Jyllands-Posten.

Der er mest at spare på Model X, som også er den absolut dyreste af alle modellerne. Model X er den med døre ”som mågevinger”. Model X Long Range kostede inden prisnedsættelsen fra 1.265.298 kroner, men den kan altså nu også fås til under én million.

Prisskiltet kan nemlig vise 942.896 kroner. Den store Model X Plaid kan købes for 1.102.896 kroner, hvilket er en besparelse på 382.402 kroner.

Salget har været yderst begrænset de seneste år af Model X og Model S. Markedsanalytiker hos Bilbasen, Jan Lang, tror heller ikke, at prisnedsættelserne vil ændre så meget salgsmæssigt. Grunden til dette er, at der er kommet mange konkurrenter – særligt tyske biler.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tesla har haft stor succes med prisnedsættelserne på Model 3 og Model Y, som har givet høje og flotte salgstal.

Teslas Cybertruck på vej til Danmark

Den store meget anderledes model Cybertruck fra Tesla kommer til Danmark inden sommerferien.

(mere…)
Elbil-revolutionen lægger fabrikker øde hen

I Kina lægger elbilernes fremmarch bilfabrikker øde, mens de ansatte bliver færre på nye, effektive fabrikker.

(mere…)
Dansk energikæmpe sænker prisen på at lade elbilen

Har du tid, vil du fremover kunne spare penge ved, at lade din elbil på Norlys' normale ladestandere.

(mere…)
Nyt LFP-batteri afsløret med 1.000 km rækkevidde

Batteriproducenten CATL har afsløret et nyt LFP-batteri, der skulle have en rækkevidde på over 1.000 kilometer på én opladning.

(mere…)
Polestar klar med deres første smartphone

Elbilsproducenten Polestar har netop lanceret deres første smartphone. Læs mere om Polestar Phone her.

(mere…)
Den billige Tesla 2 er alligevel ikke droppet

Fornyelig lød det at planerne om den billigere Tesla 2 var droppet, men nu er meldingen, at udviklingen af modellen er fremskyndet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram