Tesla dumper priserne igen – denne gang på luksusmodellerne

Så skete det igen! Tesla har nemlig sænket priserne på deres luksusmodeller Model S og Model X med op til 20 procent.

Tesla Model S (Foto: Tesla)
KORT VERSION: Tesla har sænket priserne på deres luksusmodeller Model S og Model X med op til 20 procent i Danmark, så de nu er under én million kroner for nogle varianter. Prisnedsættelsen skyldes måske konkurrencen fra andre elbilproducenter, men det forventes ikke at øge salget af Model S og Model X betydeligt. (Foto: Tesla)

Det er noget tid siden, at vi skrev, at Tesla havde sænket priserne på Model S og Model X på det amerikanske og kinesiske marked. Nu følger Danmark trop, og det er justeringer, som vil glæde de fleste.

Telia har sænket priserne med op mod 20 procent.

LÆS OGSÅ: Tesla klar med billigere Model S- og Model X-varianter

Tesla annoncerede i fredags de nye Model 3’ere og ingen tvivl om, at det har taget mediedækningen.

På det danske marked ramte et kæmpe prisfald de store Tesla-modeller – Model S og Model X. Der er tale om et prisfald på mellem 300.000-380.000 kroner – så kunderne nærmest kan få en af de nye Model 3’ere oveni til samme pris som tidligere.

Mange vil gælde sig over, at flere af Model S og Model X modellerne nu er kommet under den magiske 1 millioner grænse.

LÆS OGSÅ: Nu er ny Tesla Model 3 officiel

Tesla Model S (Foto: Tesla)
Tesla Model S (Foto: Tesla)

Så meget er Model S og Plaid faldet

Model S Long Range kostede inden prisjusteringen 1.189.296 kroner og den kan nu fås for 902.896 kroner, hvilket altså er en besparelse på 286.400 kroner.

Går man i stedet efter topmodellen Plaid, så er denne faldet med 341.000 kroner og kan nu købes for 1.030.996 kroner, skriver Jyllands-Posten.

Der er mest at spare på Model X, som også er den absolut dyreste af alle modellerne. Model X er den med døre ”som mågevinger”. Model X Long Range kostede inden prisnedsættelsen fra 1.265.298 kroner, men den kan altså nu også fås til under én million.

Prisskiltet kan nemlig vise 942.896 kroner. Den store Model X Plaid kan købes for 1.102.896 kroner, hvilket er en besparelse på 382.402 kroner.

Salget har været yderst begrænset de seneste år af Model X og Model S. Markedsanalytiker hos Bilbasen, Jan Lang, tror heller ikke, at prisnedsættelserne vil ændre så meget salgsmæssigt. Grunden til dette er, at der er kommet mange konkurrenter – særligt tyske biler.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Tesla har haft stor succes med prisnedsættelserne på Model 3 og Model Y, som har givet høje og flotte salgstal.

Tesla på vej med mere baghjul til konkurrenterne

Tesla sælger og sælger på det danske marked for elbiler. Nu kommer Tesla med en opdateret og hurtigere Model Y.

(mere…)
Elbiler stod for mere end en femtedel af bilsalget i EU

I august stod elbilerne for første gang for over 20 procent af salget.

(mere…)
Analyse: Afskibningen af elbiler stiger - igen

Afskibningen af eldrevne køretøjer vil i 2024 være steget med cirka 60 procent på to år.

(mere…)
Nu er ny Tesla Model 3 officiel

Tesla har lanceret den nye Model 3 og dermed offentliggjort billeder, danske priser og specifikationer på den nye model.

(mere…)
Tesla Model 3 Highland spottet på de tyske veje

SE BILLEDER: Den nye Tesla Model 3 Highland er netop set på de tyske motorveje.

(mere…)
Alle elbiler kan lade gratis i dag

Tesla fejrer 10-års dagen for åbningen af de første Supercharger-ladestationer i Europa. Derfor tilbydes ALLE elbiler gratis opladning hele dagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram