Threads runder 100 millioner brugere på 5 dage 

Det nye sociale medie Threads har rundet 100 millioner brugere på 5 dage. Det vidner om et tempo hurtigere end andre sociale medier.  

Meta Threads logo
Threads er på rekordtid blevet MEGET populær (Grafik: MereMobil.dk)

Det er kun en håndfuld dage siden lanceringen af det nye sociale medie Threads. Kort og godt er Threads en ny "tekstbaseret Instagram", som tager kampen op mod Twitter.

LÆS OGSÅ: Elon Musk går i kødet på Mark Zuckerberg

Nu har det sociale medie allerede nået en kæmpe milepæl på hele 100 millioner brugere. Det skriver Wccftech.com.

Dermed er det altså nu et af de hurtigst voksende sociale medier. Det er blandt andet lykkedes at “slå” ChatGPT, som nåede 100 millioner brugere på to måneder. 

På kun syv timer var det lykkedes Threads at runde de første 10 millioner downloads af appen. Men selvom den store succes med download af appen, så er det endnu vigtigere, at der også er mange brugere, som er aktive og gør brug af appen. 

De flotte download-tal er faktisk endnu mere imponerende, når man tænker på, at Threads ikke er tilgængelig på verdensplan endnu. Den er f.eks. ikke tilgængelig i blandt andet EU. Derfor ventes det, at endnu flere vil følge, når den gøres tilgængelig i vores markedsområde.

Du skal i øvrigt være meget opmærksom, da der er falske apps i omløb, der “udgiver” sig for at være Threads. 

Mere til historien

Inden lanceringen af Threads har der været mange rygter om, at Meta var på vej med en konkurrent til Twitter - og nu er den altså en realitet.

Facebook-betaling: Næsten 100 kroner om måneden

En betalingsmodel er på vej til Facebook og Instagram, hvor du kan slippe for reklamer og digital sporing.

(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
Instagram vil afsløre opslag lavet af maskiner

Der er efterhånden en del AI-genereret indhold på Instagram – endda hele AI-profiler. Instagram vil nu gøre opmærksom på dette.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram