Threads runder 100 millioner brugere på 5 dage 

Det nye sociale medie Threads har rundet 100 millioner brugere på 5 dage. Det vidner om et tempo hurtigere end andre sociale medier.  

Meta Threads logo
Threads er på rekordtid blevet MEGET populær (Grafik: MereMobil.dk)

Det er kun en håndfuld dage siden lanceringen af det nye sociale medie Threads. Kort og godt er Threads en ny “tekstbaseret Instagram”, som tager kampen op mod Twitter.

LÆS OGSÅ: Elon Musk går i kødet på Mark Zuckerberg

Nu har det sociale medie allerede nået en kæmpe milepæl på hele 100 millioner brugere. Det skriver Wccftech.com.

Dermed er det altså nu et af de hurtigst voksende sociale medier. Det er blandt andet lykkedes at “slå” ChatGPT, som nåede 100 millioner brugere på to måneder. 

På kun syv timer var det lykkedes Threads at runde de første 10 millioner downloads af appen. Men selvom den store succes med download af appen, så er det endnu vigtigere, at der også er mange brugere, som er aktive og gør brug af appen. 

De flotte download-tal er faktisk endnu mere imponerende, når man tænker på, at Threads ikke er tilgængelig på verdensplan endnu. Den er f.eks. ikke tilgængelig i blandt andet EU. Derfor ventes det, at endnu flere vil følge, når den gøres tilgængelig i vores markedsområde.

Du skal i øvrigt være meget opmærksom, da der er falske apps i omløb, der “udgiver” sig for at være Threads. 

Mere til historien

Inden lanceringen af Threads har der været mange rygter om, at Meta var på vej med en konkurrent til Twitter – og nu er den altså en realitet.

Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram