Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

Twitter, smartphone
Twitter får måske konkurrence fra Meta, der arbejder på en Instagram-lignende platform for tekst og korte beskeder (Foto: greenwish _)

Elon Musk og Twitter får meget medieomtale, men det er langt fra positivt det meste. Senest er det verificeringssystemet, som har fået folk til at ryste på hovedet.

Dette skulle være grunden til, at Mark Zuckerberg og Meta (ejer af Facebook, Instagram m.m.) vil udnytte dette med en konkurrent til Twitter.

Ifølge TechCrunch så skulle det nye sociale medie fra Meta se dagens lys til sommer. Dette fremgår af en mail, som Meta har sendt til udvalgte personer og som TechCrunch er kommet i besiddelse af.

Denne tekstbaserede app være en standalone-app, der delvist integreres i Instagram. Brugere vil beholde deres Instagram-verifikation og -handles, og alle deres følgere vil modtage en meddelelse om at følge dem på den endnu ikke navngivne platform.

Meta arbejder på at få en masse kendte sportsstjerner, skuespillere, producere og andre kendte personer at markedsføre Twitter-konkurrenten. Det skriver TechCrunch.

Det er begrænset, hvor mange oplysninger, der er ude omkring den (måske kommende platform, men det ventes, at være muligt med små opslag op til 500 tegn, samt mulighed for upload af billeder, links og videoer.

Ligesom det kendes fra Twitter, så vil man kunne ”like”, svare på eller ”re-poste” et opslag.

Meta har i skrivende stund hverken be- eller afkræftet oplysningerne fra TechCrunch.

Mere til historien

Facebook dropper i øvrigt Messenger-appen til Apple Watches.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram