Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

Apple Watch SE (2. generation)
Apple Watch SE – 2. generation kan indtil starten af juni måned modtage og svare beskeder fra Messenger via Messenger-appen, men det er slut fra juni måned. (Foto: Apple)

Har du et Apple Watch og benytter Messenger-appen på det, så er det snart slut. Meta, som ejer Facebook, dropper nemlig inden længe Messenger-appen til Apple Watch. Det skriver 9to5mac.

Meta er ikke de eneste, der har valgt at droppe den dedikerede app til Apple Watch.

Messenger-appen på Apple Watch har givet brugerne muligheden for at læse og svare på Messenger-beskeder indtil nu. Men fra 1. juni er det altså slut. Når vi rammer juni måned, vil Apple Watch ejere kun kunne få ”notifikationer” på deres ur.

Meta har angiveligt ikke delt en officiel statement med offentligheden, så det er blot blevet til meddelelser på brugernes Apple Watches.

Det er et pudsigt tidspunkt, at Meta og andre app-udviklere stopper deres apps til Apple Watch, da watchOS står til den største ændring i mange år.

LÆS OGSÅ: Apple Watch Series 9 får bedre ydelse

Men det kan være, at brugerne ikke benytter de specielt udviklede apps til mere end ”blot en notifikation”. Hvordan bruger du dine apps på Apple Watch eller andre smartwatches? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det ventes, at Apple Watch Series 9 vil komme med en helt ny-udviklet processor, som giver nogle muligheder, at de tidligere versioner ikke har givet. MereMobil.dk er spændt på, at blive klogere på watchOS 10 og Apple Watch Series 9.

Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram