Sony Xperia 1 V - se testen her

VIDEO: Xperia 1 V er virkelig en cool telefon, som Sony fans vil elske. Se min videoanmeldelse af sommerens Sony-topmodel.

I denne YouTube-video kan du komme tæt på min anmeldelse af Sony Xperia 1 V.

Sony fastholder en høj prissætning, selvom de ikke sælger mange telefoner. Generelt er anmeldelserne af Sonys telefoner positive, og køberne synes tilfredse, men jeg venter stadig på, at Sony tager et betydeligt skridt fremad på salget.

I en tid, hvor kinesisk elektronik og infrastruktur udfordres, skulle man tro, at en anerkendt japansk producent som Sony ville kunne udnytte denne situation.

I videoen kan du få et indtryk af, hvordan Xperia 1 V's fysiske design adskiller sig fra forgængeren. Der er riller langs siderne, og bagsiden har en nubret struktur, der giver en behagelig følelse og et godt greb om telefonen.

Kameraknappen imponerer

En af de ting, der virkelig imponerer mig, er kameraknappen, der tilbyder en speciel og autentisk brugeroplevelse. Du kan nemt tage billeder uden at skulle låse telefonen op eller åbne kameraappen først.

Det minder virkelig meget om at bruge et rigtigt kamera, og jeg er virkelig begejstret for denne funktion.

Desværre lider Xperia 1 V af den samme "fejl" som mange andre telefoner, når det kommer til nattilstand. Det øgede lys kan fjerne den hyggelige atmosfære i aftenfotos, men du kan manuelt justere eksponeringen og opnå mere naturlige resultater.

I videoen fremhæver jeg de eksklusive apps som Cinema Pro og Video Pro, der åbner en hel verden af muligheder inden for videooptagelser og manuel kontrol.

Min konklusion er, at Xperia 1 V er en superniche-telefon med unikke funktioner, der skiller sig ud fra andre på markedet.

Designet er forbedret, skærmen er lysstærk og flot, og kamera- og videofunktionerne imponerer. Dog er prisen høj, men sidste års model Xperia 1 IV er nu tilgængelig til en lavere pris og kan stadig være et godt køb.

Her kan du læse hele testen af Sony Xperia 1 V.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Den vejledende pris på Sony Xperia 1 V er 9999 kroner uden abonnement.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram