Sony Xperia 1 V – se testen her

VIDEO: Xperia 1 V er virkelig en cool telefon, som Sony fans vil elske. Se min videoanmeldelse af sommerens Sony-topmodel.

I denne YouTube-video kan du komme tæt på min anmeldelse af Sony Xperia 1 V.

Sony fastholder en høj prissætning, selvom de ikke sælger mange telefoner. Generelt er anmeldelserne af Sonys telefoner positive, og køberne synes tilfredse, men jeg venter stadig på, at Sony tager et betydeligt skridt fremad på salget.

I en tid, hvor kinesisk elektronik og infrastruktur udfordres, skulle man tro, at en anerkendt japansk producent som Sony ville kunne udnytte denne situation.

I videoen kan du få et indtryk af, hvordan Xperia 1 V’s fysiske design adskiller sig fra forgængeren. Der er riller langs siderne, og bagsiden har en nubret struktur, der giver en behagelig følelse og et godt greb om telefonen.

Kameraknappen imponerer

En af de ting, der virkelig imponerer mig, er kameraknappen, der tilbyder en speciel og autentisk brugeroplevelse. Du kan nemt tage billeder uden at skulle låse telefonen op eller åbne kameraappen først.

Det minder virkelig meget om at bruge et rigtigt kamera, og jeg er virkelig begejstret for denne funktion.

Desværre lider Xperia 1 V af den samme “fejl” som mange andre telefoner, når det kommer til nattilstand. Det øgede lys kan fjerne den hyggelige atmosfære i aftenfotos, men du kan manuelt justere eksponeringen og opnå mere naturlige resultater.

I videoen fremhæver jeg de eksklusive apps som Cinema Pro og Video Pro, der åbner en hel verden af muligheder inden for videooptagelser og manuel kontrol.

Min konklusion er, at Xperia 1 V er en superniche-telefon med unikke funktioner, der skiller sig ud fra andre på markedet.

Designet er forbedret, skærmen er lysstærk og flot, og kamera- og videofunktionerne imponerer. Dog er prisen høj, men sidste års model Xperia 1 IV er nu tilgængelig til en lavere pris og kan stadig være et godt køb.

Her kan du læse hele testen af Sony Xperia 1 V.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Den vejledende pris på Sony Xperia 1 V er 9999 kroner uden abonnement.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram