Sony Xperia 1 V – se testen her

VIDEO: Xperia 1 V er virkelig en cool telefon, som Sony fans vil elske. Se min videoanmeldelse af sommerens Sony-topmodel.

I denne YouTube-video kan du komme tæt på min anmeldelse af Sony Xperia 1 V.

Sony fastholder en høj prissætning, selvom de ikke sælger mange telefoner. Generelt er anmeldelserne af Sonys telefoner positive, og køberne synes tilfredse, men jeg venter stadig på, at Sony tager et betydeligt skridt fremad på salget.

I en tid, hvor kinesisk elektronik og infrastruktur udfordres, skulle man tro, at en anerkendt japansk producent som Sony ville kunne udnytte denne situation.

I videoen kan du få et indtryk af, hvordan Xperia 1 V’s fysiske design adskiller sig fra forgængeren. Der er riller langs siderne, og bagsiden har en nubret struktur, der giver en behagelig følelse og et godt greb om telefonen.

Kameraknappen imponerer

En af de ting, der virkelig imponerer mig, er kameraknappen, der tilbyder en speciel og autentisk brugeroplevelse. Du kan nemt tage billeder uden at skulle låse telefonen op eller åbne kameraappen først.

Det minder virkelig meget om at bruge et rigtigt kamera, og jeg er virkelig begejstret for denne funktion.

Desværre lider Xperia 1 V af den samme “fejl” som mange andre telefoner, når det kommer til nattilstand. Det øgede lys kan fjerne den hyggelige atmosfære i aftenfotos, men du kan manuelt justere eksponeringen og opnå mere naturlige resultater.

I videoen fremhæver jeg de eksklusive apps som Cinema Pro og Video Pro, der åbner en hel verden af muligheder inden for videooptagelser og manuel kontrol.

Min konklusion er, at Xperia 1 V er en superniche-telefon med unikke funktioner, der skiller sig ud fra andre på markedet.

Designet er forbedret, skærmen er lysstærk og flot, og kamera- og videofunktionerne imponerer. Dog er prisen høj, men sidste års model Xperia 1 IV er nu tilgængelig til en lavere pris og kan stadig være et godt køb.

Her kan du læse hele testen af Sony Xperia 1 V.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

Den vejledende pris på Sony Xperia 1 V er 9999 kroner uden abonnement.

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram