Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

Podcast Sony Xperia 1 IV

Sony Xperia 1 IV er ikke som alle andre telefoner. Her fokuseres mod en målgruppe, som gerne vil bruge smartphonen til video, billeder og lyd. Dem, som synes det er fedt, at have en 10-spors lydoptager i lommen og hvor der nørdes igennem på videooptageren.

Jeg synes, særligt det er fedt, at Sony Xperia 1 IV kan bruge en ekstern mikrofon via 3,5 mm. jackstik-porten; præcis som på et DSL-kamera. Det er nemlig en mulighed, som er rigtig svær at finde på Android-telefoner.

Sætter du den eksterne mikrofon på en kameragrip, så har du et fedt kit til Instagram og YouTube-videoer on-the-go. Det er sådan et kit, der ofte bruges af indholdsskabere – blot med den forskel, at der på toppen sidder “et rigtigt kamera”. Her er telefonen bare SÅ meget lettere – og den kan også bruges til andre ting.

Er også en god smartphone

Du kan anvende Xperia 1 IV som en smartphone, naturligvis. Og den er en rigtig god en af slagsen. Ydelsen er på niveau med andre topmodeller og batteriet holder fint en hel dag.

Nørder du ikke i kameraets fin-indstillinger, så bliver du glad for den almindelige kamerafunktion, der også kan levere gode billeder og videoer.

Selvom kameraet ikke har nat- og portræt-mulighed som dedikerede tilstande, så kan du stadig tage flotte aftenbilleder og portrætter. Der er også ultravidvinkel-linse, hvorfra billederne er værd at kigge på.

Genial på sin egen måde

Vil du have en telefon, der muligvis er den perfekte multimedietelefon, skal du se nærmere på Sony Xperia 1 IV. Tilbehørsmulighederne inden for lyd og video er store, hvilket understreger jagten på de kreative multimedie-brugere.

Xperia 1 IV skal sælges med video, foto og lyd for øje – og hvor det stadig er en god smartphone. Og ja – en gamertelefon også.

Prisen er høj. Vejledende uden abonnement taler vi 9.999 kroner.

Jeg giver Sony Xperia 1 IV 5,5 ud af 6 stjerner.

Lyt til podcastepisoden hvor du kommer tættere på Xperia 1 IV. Læs også den min fulde anmeldelse med alle detaljer her.

Mere til historien

Filmtjenesten Bravia Core medfølger gratis på Xperia 1 IV. Her kan du streame en række Sony-filmtitler – dog kun på telefonen.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram