Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

Podcast Sony Xperia 1 IV

Sony Xperia 1 IV er ikke som alle andre telefoner. Her fokuseres mod en målgruppe, som gerne vil bruge smartphonen til video, billeder og lyd. Dem, som synes det er fedt, at have en 10-spors lydoptager i lommen og hvor der nørdes igennem på videooptageren.

Jeg synes, særligt det er fedt, at Sony Xperia 1 IV kan bruge en ekstern mikrofon via 3,5 mm. jackstik-porten; præcis som på et DSL-kamera. Det er nemlig en mulighed, som er rigtig svær at finde på Android-telefoner.

Sætter du den eksterne mikrofon på en kameragrip, så har du et fedt kit til Instagram og YouTube-videoer on-the-go. Det er sådan et kit, der ofte bruges af indholdsskabere - blot med den forskel, at der på toppen sidder "et rigtigt kamera". Her er telefonen bare SÅ meget lettere - og den kan også bruges til andre ting.

Er også en god smartphone

Du kan anvende Xperia 1 IV som en smartphone, naturligvis. Og den er en rigtig god en af slagsen. Ydelsen er på niveau med andre topmodeller og batteriet holder fint en hel dag.

Nørder du ikke i kameraets fin-indstillinger, så bliver du glad for den almindelige kamerafunktion, der også kan levere gode billeder og videoer.

Selvom kameraet ikke har nat- og portræt-mulighed som dedikerede tilstande, så kan du stadig tage flotte aftenbilleder og portrætter. Der er også ultravidvinkel-linse, hvorfra billederne er værd at kigge på.

Genial på sin egen måde

Vil du have en telefon, der muligvis er den perfekte multimedietelefon, skal du se nærmere på Sony Xperia 1 IV. Tilbehørsmulighederne inden for lyd og video er store, hvilket understreger jagten på de kreative multimedie-brugere.

Xperia 1 IV skal sælges med video, foto og lyd for øje - og hvor det stadig er en god smartphone. Og ja - en gamertelefon også.

Prisen er høj. Vejledende uden abonnement taler vi 9.999 kroner.

Jeg giver Sony Xperia 1 IV 5,5 ud af 6 stjerner.

Lyt til podcastepisoden hvor du kommer tættere på Xperia 1 IV. Læs også den min fulde anmeldelse med alle detaljer her.

Mere til historien

Filmtjenesten Bravia Core medfølger gratis på Xperia 1 IV. Her kan du streame en række Sony-filmtitler - dog kun på telefonen.

Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Jabra Elite 10 og Elite 8 Active – sådan er de

FØRSTE INDTRYK: Lyden er god og støjreduktionen i Jabra Elite 10 verdensklasse effektiv. Jeg har prøvet Jabras nye headsets.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram