AirPods Pro kan tjekke din hørelse og måle din temperatur

Næste generation af Apple AirPods Pro kan komme med nye sundheds-funktioner. Det rygtes, at det måske kan tjekke din hørelse og måle din temperatur.

AirPods Pro, 2022
AirPods Pro, 2022 (Foto: MereMobil.dk)

Du kan måske tjekke din hørelse og måle din kropstemperatur med næste generation af AirPods Pro. Det er ikke første gang, at der florerer rygter om sådan noget. Men måske det sker denne gang. Sådan lyder forudsigelserne fra Bloombergs Mark Gurman i hvert fald. Det skriver The Verge.

TEST: AirPods Pro (2nd) | en sejr for musikken

Mark Gurman mener også, at Apple planlægger nye AirPods Pro og AirPods Max-modeller, der vil komme med USB-C. Dette er dog ikke den store overraskelse, da dette er vedtaget af EU. Og de nye regler træder i kraft i 2024. Mark Gurman mener dog heller ikke, at Apple har nye AirPods på vej i nær fremtid.

Apple er klar til at droppe Lightning-stikket

AirPods understøtter allerede lydprofiler (audiogrammer), hvor de fortæller, hvor ens hørelse kan være dårligst. Det er der også andre producenters earbuds, som har indbygget. Jabra Elite 75t tilføjede tilbage i 2020 en funktion, der hedder MySound, hvor man kan oprette brugerdefinerede lydprofiler ud fra at have haft en række toner afspillet i hvert øre.

TEST: Så fantastisk lyder Apple HomePod

Apple skulle også undersøge muligheden for AirPods, som høreapparater, da FDA har godkendt høreapparater til håndkøbssalg uden recept. Det fortæller Mark Gurman. Det skriver Android Authority.

Vi må dog vente og se, hvad Apple har i støbeskeen til efteråret. Der har også tidligere været rygter om et par AirPods Lite, men intet er altså hverken be- eller afkræftet af Apple.

Mere til historien

Apple har netop hævet priserne på nogle af iCloud+-abonnementerne. Det er første gang nogensinde, at der justeres på priserne.

Læs også:
Apple har fremvist nyt watchOS til Apple Watch

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram