Spotify Hi-Fi – er det endelig på vej?

RYGTE: Der har været snak om højere lydkvalitet på Spotify i mange år, men nu er der nyt.

Spotify
Spotify får måske snart højere lydkvalitet (Kilde: Pixabay)

Der har været mange skriverier om, at Spotify ville komme med lossless- og hi-res-musik forventeligt under navnet Spotify Hi-Fi. En lille udvalgt gruppe har også prøvet det af, men det er aldrig blevet til mere end det.

Faktisk hørte vi om Spotify Hi-Fi første gang i foråret 2017, hvilket altså er mere end seks år siden.

I starten af 2021 forlød det så, at musikken ville blive tilgængelig på Spotify i Hi-Fi-kvalitet i løbet af året. Dette blev dog aldrig en realitet og kort inde i 2022 forlød det fra Spotify, at der ikke var en tidshorisont på, hvornår Spotify Hi-Fi ville åbne.

Nu forlyder det, at Spotify vil åbne deres streaming med højere lydkvalitet senere i år – måske sammen med en udvidet adgang til e-bøger. Det skriver Bloomberg.

Konkurrenter som Deezer, TIDAL og Apple Music har også lossless- og hi-res-musik i deres abonnementer – endda uden man skal betale mere.

LÆS OGSÅ: Hvad sker der, Spotify?

Det er dog ikke længere sikkert, at navnet bliver Spotify Hi-Fi, da det internt i Spotify kaldes for ”Supremium”. Alene navnet indikerer, at der er en ekstra omkostning.

E-bøger på Spotify

Det er nu muligt at købe e-bøger som separate handler på Spotify, men fremadrettet ventes det, at man måske får et antal bøger eller gratis e-bogs lyttetimer med i et standard-abonnement.

Dette er Bloombergs kilder usikre på, hvilket kunne tyde på, at det fortsat er under planlægning.

Vi må dog fortsat væbne os med tålmodighed i forhold til officielle udmeldinger og en konkret lanceringsdato. For det er der intet nyt om.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

AI er tilgængeligt alle steder. Spotify er også gået ind i kampen for at fjerne AI-baseret musik og har angiveligt fjernet titusindvis af sange, som kommer fra AI-firmaet Boomy.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Spotify hæver atter priserne – endnu ikke i Danmark

Endnu engang oplyser Spotify, at de hæver prisen på deres abonnementer. Det gælder endnu ikke de danske brugere, men måske et spørgsmål om tid.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram