Spotify HiFi udsat på ubestemt tid

Spotify fortæller på deres community at de ikke har nogen tidshorisont for hvornår de åbner Spotify HiFi.

Spotify logo
Spotify HiFi var lovet i slutningen af 2021, men nu er datoen tidspunktet for lanceringen ukendt (Foto: Spotify)

Spotify annoncerede i februar sidste år deres planer om at rulle Spotify HiFi ud. Spotify lovede at den forbedrede lyd ville ramme udvalgte regioner i slutningen af 2021.

Nu skriver vi så 2022 og vi har stadig ikke set skyggen af Spotify HiFi, men nu er der nyt fra firmaet. Desværre er det ikke noget der giver håb om en snarlig lancering, skriver 9to5Mac.

I en tråd på Spotifys community side har flere brugere givet udtryk for deres frustration over firmaets manglende evne til at levere den lovede HiFi lyd.

Spotify svarer med et løfte om at komme med en opdatering, når de kan, men at de på nuværende tidspunkt ikke har noget nyt om tidshorisonten for en lancering af Spotify HiFi.

Spotify skriver:

We know that HiFi quality audio is important to you. We feel the same, and we’re excited to deliver a Spotify HiFi experience to Premium users in the future. But we don’t have timing details to share yet. We will of course update you here when we can.

Brugerne er trætte af Spotify

Spotify brugerne er tydeligvis og med god grund trætte af manglen på kommunikation omkring lanceringen af Spotify HiFi.

Det bliver ikke bedre af, at Apple sidste år tilføjede Spatial Audio og support af Lossless til deres Apple Music. Lossless er Apples svar på ‘Hi-Fi lyd’.

Læg dertil at disse tilføjelser på Apple Music kommer uden ekstraomkostninger for Apple Music abonnenter.

LÆS OGSÅ: Lavprismobilselskab tilbyder nu Viaplay til en skarp pris

Spotify meldte oprindeligt ud at deres HiFi ville blive en del af et dyrere abonnement. Noget de måske må tage op til overvejelse efter Apples tiltag.

For at gøre det endnu værre vil rygtet også, at Apple sender deres nye AirPods Pro med understøttelse af musik afspilning i losslesskvalitet, på markedet senere på året, ifølge rygterne. Noget Spotify ikke kan matche, da de ikke selv laver hardware.

Det står klart at Spotify er et svært sted i forhold til lanceringen af HiFi lyd og manglen på kommunikation gør det ikke bedre.

Spotify promo for HiFi

Mere til historien

Spotify har ellers ikke ligget på den lade side. Alene i 2021 kom der i starten af året lydbøger på platformen, skarpt forfulgt af tilføjelsen af dansk sprog i appen. Sidenhen lancerede de Clubhouse konkurrenten Greenroom og sidst Spotify Lyrics, så du kan skråle med på sangene mens du hører dem.

Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram