EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

Microsoft Gaming
Det er fortsat uvist om aftalen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendes. Konkurrenten EA mener dog ikke, at det vil ændre noget for dem. (Foto: Microsoft)

Microsofts opkøb af spilproducenten Activision Blizzard har været omtalt, som den største i spilbranchens historie, hvis handlen altså godkendes.

…450 milliarder danske kroner. Så meget har Microsoft betalt for Activision Blizzard, sådan skrev vi og en række andre medier tilbage i midten af januar 2022.

Nu viser kalenderen maj 2023 og handlen er fortsat ikke endelig godkendt.

Senest kunne vi skrive, at det britiske konkurrencetilsyn havde afvist handlen. Myndighederne frygter, at Microsoft bliver alt for dominerede på spilmarkedet til skade for den frie konkurrence. Microsoft vil dog anke denne afgørelse. Så kort og godt vil tiden vise, hvad det ender med.

Topchefen Andrew Wilson hos EA fortæller dog, at de ikke er bekymret hos EA om den bliver til noget eller ej. Han mener, at de fortsat vil være den største spilleverandør til Microsofts Xbox. Det skriver Video Games Chronicle.

Andrew Wilson mener ikke, at det vil have nogen indvirkning på deres position på markedet om handlen godkendes eller ej. Det skriver The Gamer.

EA står blandt andet bag spillene Battlefield, Need for Speed, The Sims, Mass Effect, FIFA og Madden.

LÆS OGSÅ: Spændende nyt om det nye ”FIFA”-spil

Wilson fortæller også, at han tror, der vil komme flere opkøb i fremtiden.

Mere til historien

Activision Blizzard står bag mange populære spil som Diablo, World of Warcraft, Candy Crunch og Call of Duty.

Læs også:
Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram