Nu ejes Call of Duty af Microsoft - har købt Activision Blizzard

450 milliarder danske kroner. Så meget har Microsoft betalt for Activision Blizzard.

Microsoft Gaming
Microsoft sidder nu på Call of Duty, World of Warcraft og flere andre store spiltitler (Foto: Microsoft)

68,7 milliarder dollars er prisen Microsoft har betalt for at få fingre i spilfirmaet Activision Blizzard. Det svarer til cirka 450 milliarder danske kroner.

Activision Blizzard er kendt for spil som Call of Duty, Warcraft, Diablo, World of Warcraft og mange andre prominente titler.

I en pressemeddelelse skriver Microsoft, at det er deres største opkøb nogensinde. Med opkøbet bliver Microsoft, ifølge egne oplysninger, verdens tredjestørste spiludgiver. Kun overgået af Tencent og Sony.

Spillene skal ind i Gamepass

Når opkøbet er gennemført, vil Microsoft lægge mange af de populære spilserier ind i Gamepass, der er en abonnementstjeneste på spil med over 25 millioner abonnenter.

Ifølge Wccftech planlægger Microsoft at beholde nogle af titlerne fra Activision Blizzard på Playstation-planformen, mens andre bliver eksklusivt på Xbox.

Se også Pixel.tvs indslag om opkøbet.

LÆS OGSÅ: Sony vil tage kampen op mod Gamepass

Mere til historien

Activision Blizzard er et firma med internt rod og dårlig ledelse. Du kan læse mere om sagen her.

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Nyt fodboldunivers klar på Roblox

Den populære spilplatform Roblox kan byde velkommen til et nyt fodboldspil, som ”stiller skarpt på klimaudfordringerne i Amazonas”.

(mere…)
Sega retro-konsol lanceres i oktober

Sony har tidligere sendt en retro-konsol på markedet og nu er turen kommet til Sega, der til oktober er klar med Sega Mega Drive 2.

(mere…)
Designet på Asus ROG Phone 6D Ultimate afsløret

Flere gamertelefoner på vej fra Asus i nær fremtid. Designet er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram