Asus afslører nye ROG Phone 7 gamingtelefoner

Når det kommer til fede gamingtelefoner, er Asus i sit es. Denne gang tilbydes den nyeste Snapdragon-processor og opgraderet køling.

AsusROGPhone7_01
Asus har i dag præsenteret deres nye ROG Phone 7 serie (Foto: Asus)

ASUS Republic of Gamers (ROG) har i dag præsenteret deres nye serie af ROG Phone 7 telefoner.

Serien tæller en ROG Phone 7 og en ROG Phone 7 Ultimate med nyt design, ny processor, kølesystem, 165 Hz skærm og forbedret lyd.

Fokus på hardware

AsusROGPhone7_02
Hardwaremæssigt er der fuld knald på de nye ROG Phone 7 telefoner (Foto: Asus)

Der er ikke sparet på hardwaren, der tæller en Snapdragon 8 Gen 2 med op til 16 GB RAM og 512 GB UFS 4.0 lagerplads. Telefonerne er klar til Wi-Fi 7 og Multi-Link, der betyder, at du kan forbinde til flere frekvensbånd samtidig, for en hurtigere forbindelse.

Takket være Qualcomm-teknologi understøtter ROG Phone 7 hardware accelereret ray tracing, som vi kender det fra Playstation 5 og dyrere gaming computere.

Til at vise den fine ray tracing med mere, har Asus benyttet en 6,78 tommer, 165 Hz Samsung AMOLED-skærm med 720 Hz touch-sampling og en lysstyrke på op til 1.500 nits.

Vælger du ROG Phone 7 Ultimate finder man på bagsiden et ROG Vision display. En lille matrix farveskærm, der kan vise ting som ladestatus, indkommende opkald og endda egne personlige animationer.

Super cool køling

Snapdragon 8 Gen 2 processoren er en kraftig sag. Til at køle processoren benytter Asus deres GameCool 7 system, der består af en helt normal Boron Nitride kølepasta på CPUen, et vapor chamber og en AeroActive Cooler 7 der er en køleenhed, som placeres bag på telefonen.

På ROG Phone 7 Ultimate er AeroActive Cooler 7 udvidet med AeroActive Portal, der strømliner luftgennemstrømningen og forbedrer kølingen med 20 procent.

Subwoofer i køleren

AsusROGPhone7_03
Mangler du lidt bas i dit spil? ROG Phone 7 kommer med 38 mm subwoofer (Foto: Asus)

Telefonerne har frontvendte stereohøjtalere, men det stopper ikke der. For i den medfølgende AeroActive Cooler 7 sidder en 38 mm. subwoofer, der kan forhøje volumen med op til 77 procent.

Er man mere til ørebøffer, kan disse forbindes både via 3,5 mm jackstik eller Bluetooth.

Asus' velkendte ultrasoniske AirTriggers er også tilbage, for en mere controller-lignende spiloplevelse. Justeringen af vibrationer er også blevet forbedret, for en bedre haptisk feedback når der trykkes på skærmen.

Pris og tilgængelighed for ROG Phone 7

ROG Phone 7 og en ROG Phone 7 Ultimate kan bestilles nu med en levering fra uge 18 - efter den 1. maj 2023.

ModelPris
ROG Phone 7 - 12 GB RAM og 256 GB lager7.799 kr.
ROG Phone 7 - 16 GB RAM og 512 GB lager9.299 kr.
ROG Phone 7 Ultimate - 16 GB og 512 GB lager10.799 kr.

Mere til historien

Asus Republic of Gamers (ROG) blev startet tilbage i 2006 med en række af gaming PCer, computer hardware og andet gamer relateret tilbehør.

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Nintendo Switch-salget runder kæmpe milepæl

Salget af Nintendo Switch har rundet en kæmpe milepæl, men der er langt op til den bedst sælgende spilkonsol.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram