Vejrstation tager nu imod ordrer via Google Home

Google Home lanceres til populær vejrstation og gør dermed Alexa og Apples Siri selskab.

frost på en rude
Netatmo Smart Vejrstation indsamler oplysninger inde og ude og lader dig se målingerne direkte på din smartphone, tablet eller computer. Foto: Peter Bergman

Franske Netatmo følger efter sine konkurrenter på smarthome-fronten og tilføjer nu understøttelse af Google Home til Netatmo Smart Vejrstation.

Således får Amazons Alexa og Apples Siri en stemme mere med ved bordet, som for eksempel kan bede om temperaturen udenfor.

Netatmo Smart Vejrstation trækker på Eumetnet, som blandt andet opdaterer temperaturprognoser hver time.

Eumetnet er et europæisk meteorologisk netværk bestående af 31 nationale meteorologiske tjenester – herunder Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) og norske Yr.

I en pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen af Google Home til Smart Vejrstation – eller Netatmo Smart Home Weather Station – skriver Netatmo, at vejrstationen “fanger tusindvis af lokale, nøjagtige oplysninger om temperatur, luftfugtighed, nedbør og vind i hele Europa”.

Desuden bidrager brugerne af Smart Vejrstation anonymt med data fra deres vejrstation og bidrager dermed “både til forskning og til at forbedre nøjagtigheden af de lokale vejrprognoser”, skriver Netatmos.

– “Disse resultater er meget lovende og viser den værdi, et tættere observationsnetværk kan give. Dette er kun begyndelsen på en udvikling, der kan revolutionere vejrudsigterne,” udtaler Jørn Kristiansen. Han er direktør hos den norske pendant til DMI.

Vi har tidligere anmeldt Netatmo-vejrstationen.

Mere til historien

Du kan forvandle dine “gamle” gardiner til en del af dit smarthome-setup. Den tyske virksomhed Eve har nemlig for nylig lanceret et kit, som kan styres blandt andet af Google Home.

Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Robotplæneklipper går nu helt til kanten uden kabler

Husqvarna har sluppet to kabelfrie robotplæneklippere løs. De kan begge spare dig for endnu mere havearbejde.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Ring

Der har længe været rygter om, at Samsung ville lancere en smart-ring. Nu teasede de selv for Galaxy Ring ved Unpacked-eventen.

(mere…)
Sådan bliver årets robotplæneklippere

I 2024 sendes robotplæneklipperne i forskellige retninger - blandt andet med kunstig intelligens og GPS.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
Her er den bedste GPS-styrede robotplæneklipper

TEST: Virker de GPS-styrede robotplæneklippere? Jeg har gennemtestet Segway, Stiga og Ecoflow.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram