Hvilken streamingtjeneste har en bestemt film eller serie?

TIP: Skal du finde en bestemt film og er i tvivl om hvilken streamingtjeneste, at du kan se den på? Sådan søger du på tværs af streamingtjenesterne.

Streaming-tjenester (Foto: ADMC)
Der findes et væld af forskellige streamingtjenester, men hvordan ser man, hvilken der har en specifik film eller serie?
(Foto: ADMC)

Der findes et væld af streamingtjenester. Derfor kan det være svært, at finde ud af hvilken tjeneste en bestemt film eller serie kan ses på.

Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra

Du kender nok det, at du gerne vil se en bestemt film, men simpelthen ikke kan finde den – selvom der søges eller gennemrodes en eller flere tjenester. Der er dog hjælp at hente.

Der er nemlig en måde, hvor du kan søge hurtigt og nemt på tværs af streamingtjenesterne – og dermed nemt finde det du søger.

GUIDE: Stor prisforskel på lejefilm online – se dig for

Du kan benytte tjenesten JustWatch, som er en let og overskuelig side. Når du søger på en film eller serie kommer det frem, hvilken tjeneste hvor en film kan streames, købes eller lejes.

Når du får listen frem, er det også muligt at se hvad prisen er for køb og leje, samt hvilken opløsning de forskellige udbydere tilbyder. Næsten alle udbydere vises med JustWatch. Ulempen er selvfølgelig, hvis man skal finde noget fra en udbyder, som ikke vises.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Det er også muligt at bruge tjenesten Playpilot, som fungerer ligesom JustWatch. Denne er også på dansk. Dog er JustWatch efter min mening nemmere at søge på, i hvert fald hvis man ikke ønsker at oprette en brugerprofil.

Mere til historien

I november 2022 havde TV 2 lavet en undersøgelse, der viste, at danskernes forbrug af streamingtjenester nu havde overhalet forbruget af det traditionelle flow-tv.

Læs også:
Passworddeling på streamingtjenester bliver ikke politianmeldt

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram