Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto – uden at betale for det. 

Netflix streaming
Noget tyder på, at Netflix strammer grebet om brugerne hurtigere end forventet (Foto: Edeta)

Tiden hvor du kunne dele din Netflix konto med venner og familie gratis er snart forbi. Netflix har afsløret planerne om at sætte en stopper for ikke-betalende kunder.  

Netflix delte torsdag sin indtjeningsrapport for fjerde kvartal, hvor det blev afsløret at antallet af abonnementer oversteg tidligere forventninger. På trods af det positive tal, har Netflix også brugt rapporten til at fortælle om deres bekæmpelse af adgangskodedeling.  

Senere i første kvartal regner Netflix med at udrulle betalt deling mere bredt end tidligere. Det vil stadig være muligt at dele sin Netflix konto gratis med resten af husstanden, hvis du derimod vil have muligheden for at dele din konto med venner uden for husets fire vægge, kommer det til at koste ekstra. 

Netflix har allerede testet deres betalte-deling-model i andre lande så som Argentina, Honduras, El Salvador, Guatemala og Den Dominanske Rebuplik, men i første kvartal af 2023 vil vi komme til at se en global udrulning af betalt-deling.

LÆS OGSÅ: Netflix har lanceret billigere abonnement

Opsæt primær bopæl

Igennem testfasne i andre lande ville brugerne skulle sætte en primær bopæl op. Hvis det ikke var nok, kunne de i for eksempel Argentina tilkøbe en sekundær bopæl for 1.70 dollars mens det i andre lande kostede 2.99 dollars. 

Antallet af bopæle du kunne opsætte afhænger af abonnementet. Basispakken fik en bopæl, standard pakken fik to og premiumpakken fik tre.   

Der indgår ikke noget i rapporten om, hvor meget brugerne kommer til at betale for betalt-deling, men hvis den globale udrulning ligner testperioden, så kommer brugerne til at betale i mellem 1.70-2.99 dollars ekstra udover deres eksisterende abonnement.   


Markedet for streaming er i rivende udvikling. I vores techpodcast episode 71 kan du møde kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien 

Netflix vil også sende live-TV og det starter med et live-show med komikeren Chris Rock. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse. Læs mere her

Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Viaplay hæver prisen markant

En stor prisstigning er en realitet i dag hos Viaplay. Begrundelsen lyder, at oplevelser generelt er blevet dyrere. 

(mere…)
Disney+: Stop med at dele dit login

Netflix har haft succes med det. Nu går Disney+ også i gang med at opfordrer brugerne til at stoppe deling af loginoplysninger.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram