Deling af din Netflix-konto kommer snart til at koste ekstra

Det skal snart være HELT slut med at dele din Netflix konto - uden at betale for det. 

Netflix streaming
Noget tyder på, at Netflix strammer grebet om brugerne hurtigere end forventet (Foto: Edeta)

Tiden hvor du kunne dele din Netflix konto med venner og familie gratis er snart forbi. Netflix har afsløret planerne om at sætte en stopper for ikke-betalende kunder.  

Netflix delte torsdag sin indtjeningsrapport for fjerde kvartal, hvor det blev afsløret at antallet af abonnementer oversteg tidligere forventninger. På trods af det positive tal, har Netflix også brugt rapporten til at fortælle om deres bekæmpelse af adgangskodedeling.  

Senere i første kvartal regner Netflix med at udrulle betalt deling mere bredt end tidligere. Det vil stadig være muligt at dele sin Netflix konto gratis med resten af husstanden, hvis du derimod vil have muligheden for at dele din konto med venner uden for husets fire vægge, kommer det til at koste ekstra. 

Netflix har allerede testet deres betalte-deling-model i andre lande så som Argentina, Honduras, El Salvador, Guatemala og Den Dominanske Rebuplik, men i første kvartal af 2023 vil vi komme til at se en global udrulning af betalt-deling.

LÆS OGSÅ: Netflix har lanceret billigere abonnement

Opsæt primær bopæl

Igennem testfasne i andre lande ville brugerne skulle sætte en primær bopæl op. Hvis det ikke var nok, kunne de i for eksempel Argentina tilkøbe en sekundær bopæl for 1.70 dollars mens det i andre lande kostede 2.99 dollars. 

Antallet af bopæle du kunne opsætte afhænger af abonnementet. Basispakken fik en bopæl, standard pakken fik to og premiumpakken fik tre.   

Der indgår ikke noget i rapporten om, hvor meget brugerne kommer til at betale for betalt-deling, men hvis den globale udrulning ligner testperioden, så kommer brugerne til at betale i mellem 1.70-2.99 dollars ekstra udover deres eksisterende abonnement.   


Markedet for streaming er i rivende udvikling. I vores techpodcast episode 71 kan du møde kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien 

Netflix vil også sende live-TV og det starter med et live-show med komikeren Chris Rock. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse. Læs mere her

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram