Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

Netflix-computer-streaming
Det bliver inden længe muligt, at se live-udsendelser på Netflix (Foto: Anastasia Shuraeva)

De fleste kender Netflix for indhold, som kan ses når det passer. Netflix har hidtil gjort sig i video on demand, som det også så fint hedder. Men snart er de også klar med live-TV.

Netflix bringer inden længe et live-show med komikeren Chris Rock. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

I skrivende stund er oplysningerne fortsat sparsomme. Datoen for hvornår dette show vil være er uvist. Det oplyses blot, at det vil blive sendt globalt i begyndelsen af 2023.

Showet er også eksklusivt på Netflix.

BYDER PÅ SPORT: Netflix har ifølge Reuters budt på rettighederne til ATP tennistouren. Der tales også om bud på andre tennisrettigheder samt rettigheder til cykelløb. Netflix har ikke bekræftet dette.

-"Chris Rock er en af de mest ikoniske og vigtige komiske stemmer i vores generation. Vi er begejstrede for, at hele verden vil kunne opleve en live Chris Rock-komediebegivenhed og være en del af Netflix-historien. Dette bliver et uforglemmeligt øjeblik, og vi er så beærede over, at Chris bærer denne fakkel videre," lyder det fra Robbie Praw, Netflix Vice President for Stand-up og Comedy Formats, i pressemeddelelsen.

Det er ikke første gang, at Chris Rock laver noget til Netflix. I 2018 havde de også showet Chris Rock: Tamborine. Og så optrådte han også md Dave Chappelle til Comedy Festival med ”Netflix Is a Jok”.

Man skal altså holde lidt øje, når vi nærmer os, hvis dette show har interesse.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I starten af november bragte TV 2 nogle tal, som viser danskerne har taget streaming til sig, selvom vi trods alt fortsat ser mere ”flow-tv”.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Du kan se VM-fodbold i 4K – men ikke på DR TV

Ikke alle VM-fodboldkampene fra Qatar kan opleves i 4K. DR TV nøjes med Full HD. TV 2 opgraderer derimod til 4K.

(mere…)
YouSee mister igen TV-kunder – er du en af dem?

Endnu engang mistede kabel-TV forretningen i Nuuday kunder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram