The Last of Us serien fortsætter måske ikke 

The Last of Us serien vil kun fortsætte, hvis Naughty Dog kan komme med en god historie til en fortsættelse. 

The Last of Us Remastered (Foto: Sony)
The Last of Us Remastered (Foto: Sony)

Det kan måske være slut med serien The Last of Us. Med et remake af den første del af serien for et par måneder tilbage til PlayStation 5 og med showet til HBO, har The Last of Us-serien aldrig været mere populær end den er nu.  

Det forventes af mange fans, at serien vil fortsætte ind i en tredje del, men nu siger udviklerne at de ikke vil gå videre med historien, hvis de ikke kan finde på en tilfredsstillende fortsættelse af historien. Det skriver Wccftech.

LÆS OGSÅ: World of Warcraft lukker i Kina 

Neil Druckmann, co-president i Naughty Dogs, har i et interview udtalt med Buzzfeed, at de ikke bliver tvunget af Sony til at lave en tredje del af serien.

-”Jeg ved, at der er en masse mennesker, der er spekulerer på om part 3 af The Last of Us serien nogensinde kommer. Alt jeg kan sige er, at vi hos Naughty Dog er meget heldige at have Sony som vores udgiver. Det betyder, at Sony ejer os, finansierer vores spil og støtter os. De har støttet os i hvert skridt vi har taget til at følge vores lidenskab, bare fordi noget får succes forventer folk, at der er pres på for at lave en del mere af serien. Det er ikke tilfældet,” fortæller Neil Druckmann til Buzzfeed. 

The Last of Us Part I (Foto: Sony)
The Last of Us Part I (Foto: Sony)

EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Det er derfor, at holdet bag The Last of Us har haft muligheden for at komme videre fra Uncharted serien. Deres fjerde del af serien var et af deres bedst sælgende spil og takket være Sonys opbakning, havde de muligheden for at slutte serien af, da de ønskede det.  

Hvis The Last of Us nogensinde får en del 3, er det fordi de har fundet på en god historie. Hvis ikke, føler de allerede, at serien har en god slutning med del 2, bekræfter Neil Druckmann. 

Mere til historien 

The Last of Us var originalt udgivet til PlayStation 3 før den fik en remastered version til PlayStation 4 og senere blev genskabt til PlayStation 5. Genskabelsen bliver udgivet i hele verden til PC om en god måned – 3. marts 2023.

Læs også:
GTA-spillere hacket 

Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram