GTA-spillere hacket 

Spillere af GTA er blevet udsat for ødelæggende hackerangreb på deres konti. Rockstar Games har bekræftet angrebet. 

GTA V (Foto: Rockstar)
Spiller du GTA på PC, skal du være ekstra opmærksom. Hackere er på spil (Foto: Rockstar)

GTA-spillere rapporterer en fejl i Grand Theft Auto V Online, der bringer PC-spillernes spildata og måske deres hardware i fare. 

Fejlen giver angiveligt snydere og moddere adgang til at hijacke, ændre eller ødelægge PC-spillernes kontoinformationer. Nogle spillere rapporterer, at have fået deres spil og kontodata slettet, mens andre har sagt, at deres spilvaluta er blevet stjålet.  

Værre endnu tillader fejlen angiveligt “partial remote code execution”, som giver de IT-kriminelle adgang til at køre skadelige koder på spillernes computere.

Mange kommentatorer på diverse sociale medier har opfordret PC-spillere til at droppe GTA indtil Rockstar Games har et bedre billede af, hvad der foregår.   

Nyhederne om problemerne begyndte at poppe op forskellige steder på nettet i weekenden. En person med navnet Tez2, som regelmæssigt opdaterer sin Twitter-profil med de seneste nyheder om Rockstar Games, poster også omfattende om problemerne.Rockstar har kommenteret på problemet. De skriver i et tweet “Vi er opmærksomme på potienelle nye udnyttelser i PC-versionen af GTA Online. Vi sigter efter at få løst problemerne i en kommende sikkerhedsrelateret opdatering.” Du kan se tweetet her 

Mere til historien 

Det her er langt fra den første gang, at Rockstar har haft sikkerhedsproblemer. Sidste år fik en cyberkriminel adgang til Rockstar Games’ systemer og i den sammenhæng stjal og udgav kildekoden til det kommende GTA 6.   

Vi anmelder Hogwarts Legacy

TIDLIG TEST: Vi har spillet Hogwarts Legacy til PlayStation 5. Harry Potter-fans har ventet LÆNGE på det nye spil, men er det ventetiden værd?

(mere…)
Nintendo Switch er nu den tredje bedst sælgende konsol

Trods mindre salg i julekvartalet 2022, så har Nintendo Switch netop nået en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

(mere…)
Stort datalæk afsløret to måneder efter hackerangreb

Selskab med 800.000 kunder afsløret i, at kendt hackerangreb ramte flere af dets tjenester end oplyst.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram