GTA-spillere hacket 

Spillere af GTA er blevet udsat for ødelæggende hackerangreb på deres konti. Rockstar Games har bekræftet angrebet. 

GTA V (Foto: Rockstar)
Spiller du GTA på PC, skal du være ekstra opmærksom. Hackere er på spil (Foto: Rockstar)

GTA-spillere rapporterer en fejl i Grand Theft Auto V Online, der bringer PC-spillernes spildata og måske deres hardware i fare. 

Fejlen giver angiveligt snydere og moddere adgang til at hijacke, ændre eller ødelægge PC-spillernes kontoinformationer. Nogle spillere rapporterer, at have fået deres spil og kontodata slettet, mens andre har sagt, at deres spilvaluta er blevet stjålet.  

Værre endnu tillader fejlen angiveligt “partial remote code execution”, som giver de IT-kriminelle adgang til at køre skadelige koder på spillernes computere.

Mange kommentatorer på diverse sociale medier har opfordret PC-spillere til at droppe GTA indtil Rockstar Games har et bedre billede af, hvad der foregår.   

Nyhederne om problemerne begyndte at poppe op forskellige steder på nettet i weekenden. En person med navnet Tez2, som regelmæssigt opdaterer sin Twitter-profil med de seneste nyheder om Rockstar Games, poster også omfattende om problemerne.Rockstar har kommenteret på problemet. De skriver i et tweet “Vi er opmærksomme på potienelle nye udnyttelser i PC-versionen af GTA Online. Vi sigter efter at få løst problemerne i en kommende sikkerhedsrelateret opdatering.” Du kan se tweetet her 

Mere til historien 

Det her er langt fra den første gang, at Rockstar har haft sikkerhedsproblemer. Sidste år fik en cyberkriminel adgang til Rockstar Games’ systemer og i den sammenhæng stjal og udgav kildekoden til det kommende GTA 6.   

CS:GO bliver til Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 bliver en forbedring på stort set alle områder; større, flottere, lysere og hurtigere. Her er det vigtigste om Counter-Strike 2.

(mere…)
Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
FBI undersøger TikToks overvågning af journalister

FBI og det amerikanske justitsministerium stiller nu skarpt på TikTok-ejeren Bytedance. Det handler om overvågning af Kina-kritiske journalister.

(mere…)
Hackere kan udnytte ny version af ChatGPT

Den nye version af ChatGPT kan sætte turbo på cyberkriminalitet, da den kan udnyttes af hackere.

(mere…)
USA-krav: Sælg TikTok ellers forbyder vi appen

Amerikanerne strammer kravene til TikTok. Kineserne skal ud af ejerskabet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram