iPad Pro 2022 vs. iPad Pro 2021 – her er forskellene

VIDEO: Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ret små. Se hvilken iPad du skal vælge.

Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ikke ret store. Ser vi bort fra M2-chippen, så er iPad Pro 2022 stort set ”en kopi” af sidste års iPad Pro.

De store forskelle på iPad Pro fra 2022 og 2021 er, at du nu kan optage ProRes-video med iPad Pro. Desuden får du Wi-Fi 6E samt den nye hooverfunktion i Apple Pencil. Hoover gør, at spidsen af Apple Pencil registreres, når den er inden for 12 mm fra skærmen.

Hoover-funktion på iPad Pro gør, at du kan se, hvor spisen rammer og i fotoredigering du se, hvordan f.eks. et filter ser ud inden den tilføjes.

Der er fortsat kun USB-C stikforbindelse og 3,5 mm jackstik kan kun benyttes, hvis du anvender en adapter. Heldigvis har iPad Pro 2022 stadig ansigtsgenkendelse (Face ID) som den eneste iPad.

iPad Air i stedet for iPad Pro?

Hvis ikke du vil helt op i prisklassen for en iPad Pro, der i 12,9-tommer versionen er den mest interessante, så kan du overveje en iPad Air.

iPad Air koster fra 5.999 kroner.

ANMELDELSEiPad Air er en lille pro-model

Du kan fortsat få et Magic Keyboard (som også er et must til iPad Pro). Prisen er dog ”helt væk” – men der findes bare ikke et tilsvarende alternativ. Ligesom iPad Pro så anvender iPad Air også anden generation af Apple Pencil.

Du skal leve med, at skærmen kun er 10,9 tommer (mod 12,9 tommer på den store iPad Pro). Til gengæld er det stadig med True Tone funktion, som gør billedet mere behageligt for øjnene.

Den aktuelle version af iPad Air anvender Apple M1-chip – præcis den samme som i iPad Pro 2021. Med andre ord: Den har rigeligt med kræver og masser af overskud.

Jeg synes, det største minus ved iPad Air er, at den ikke har Face ID - og den mindre skærm.

Hvorfor iPad Pro?

I ovenstående video kan du se min videoanmeldelse af iPad Pro 2022. 

Jeg stiller spørgsmålet: Hvem vil købe iPad Pro?

I kommentarfeltet på YouTube kan jeg allerede nu konstatere, at der er flere som umiddelbart ikke er typiske ’pro-brugere’, som vil overveje en iPad Pro.

Find kommentarfeltet på videoen her. Du er også velkommen til at kommentere herunder.

Læs min anmeldelse af iPad Pro 2022 her.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Det er nogenlunde let at forstå, hvad en iPad Pro kan og ikke kan. Langt vanskeligere er det med iPad 2022 (10,9 tommer). Det er en iPad jeg ikke forstår. Læs om iPad 2022 her.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram