Black Friday 2022 gav mindre rabat end sidste år

Black Friday og hele Black Week 2022 er slut. Ugen bød på mange rabatter, men faktisk lavere rabat end sidst år.

Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)
Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)

Danskerne har igen i år taget imod Black Friday og hele Black Week med åbne arme. Der er blevet shoppet løs, selvom der tales om krise og danskerne grundet inflationen skal bruge langt mere på dagligvarer, el og andet forbrug.

Men shoppet blev der og rekorder blev der også sat en del af.

MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Danskerne gik efter tilbud. Hos Pricerunner steg antallet af kliks med hele 25 procent sammenlignet med 2021, hvor der ellers blev sat rekord.

Pricerunner oplyser også, at danskerne ikke kunne finde lige så gode tilbud, som forrige år. Rabatterne lå i gennemsnit på mellem 20-25 procent. Hvilket altså ikke helt skarpe tilbud, som tidligere.

Cirka hver femte produkt var på tilbud

følge Pricerunner var 18 procent af alle varer i databasen på tilbud i løbet af ugen. Dette er fordelt over de forskellige varekategorier. De største rabatter blev fundet på hårde hvidevarer, tøj, sko, bøger og elektronik.

Til trods for at Black Friday er blevet til Black Week, så er det fortsat fredag, at det er vildest. Pricerunner var også på vagt og kunne se, at da det blev midnat (til fredag), så peakede trafikken med 120 procent flere besøgende på få minutter lige inden midnat og lige efter.

Aktiviteten var højest fredag, men også lørdag og søndag fortsatte danskernes interesse for de gode tilbud. I går (mandag) var det Cyber Monday og også her var der masser af tilbud.

Mere til historien

Cyber Monday har tidligere ikke haft den store ”succes” i Danmark. I år tyder det på, at det har hittet. Trafikken hos Pricerunner var fordoblet i forhold til en almindelig mandag.

Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Her er tech-top-10 på Black Friday

År efter år ønsker mange sig elektronik – og det er også noget af det, som mange shopper på Black Friday. Se favoritterne her.

(mere…)
Se Black Friday tech-tilbud her

Billige smartphones, hovedtelefoner og højttalere er en tradition på Black Friday. Se her nogle af tech-tilbuddene, som gælder Black Friday og Black Week.

(mere…)
Black Friday-rekord på vej - se techtilbud

2021 kan blive stor i Black Week. E-handelsbranchen og Pricerunner spår vækst på 15 procent. Tjek nogle af techtilbuddene her.

(mere…)
Find de bedste tilbud under Black Friday

Så er det nu du skal holde øje med de gode tilbud. Black Friday er rundt om hjørnet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram