MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

MobilePay (Foto: Danske Bank)
MobilePay (Foto: Danske Bank)

Det ser sort ud for den danske økonomi. Inflationen stiger og stiger. Sådan kan man jævnligt læse i diverse medier. Virkeligheden ser måske anderledes ud? I hvert fald har danskerne handlet med MobilePay, som aldrig før, under Black Week og Black Friday.

I løbet af ugen nåede MobilePay op på 2,8 milliarder kroner i omsætning og 4,4 millioner transaktioner.

LÆS OGSÅ: MobilePay lukker appen WeShare

MobilePay blev benyttet mere end hver anden gang, at danskerne shoppede online i forbindelse med Black Week. Her regnes fra mandag morgen (21. november) til søndag aften (27. november).

Tendensen har også været klar. Black Friday er ikke kun fredag – men mindst hele ugen. Faktisk var jeg personligt næsten i tvivl i år om Black Friday havde været, da det op til har fyldt (for) meget i medierne.

ÅRETS MOBIL 2022: Se hitlisten over de bedste telefoner i 2022. Tjek vinderen her.

Store stigninger

Mandag til torsdag voksede MobilePay i e-handel således med hele 41 procent målt i transaktioner og 37 procent i kroner. I kroner er det en stigning fra 882 mio. kr. i 2021 til 1,2 milliarder i år. Dog er fredag den store dag.

Sidste år var MobilePays vækst denne dag på 102 procent. I år er den på 22 procent målt i transaktioner og 19 procent i kroner.

MobilePay slog også rekord om fredagen. Her var der knapt 1,3 millioner transaktioner, hvilket var en stigning fra 1,1 millioner i 2021.

Beløbet der blev købt for var 881 millioner kroner mod 739 millioner kroner sidste år. Danskerne shoppede mest i timen fra kl. 21 til 22. Her blev købt for 65 millioner kroner fordelt på 96.000 transaktioner.

Gennemsnitskøbet på dagen satte ikke rekord. Det var på 684 kroner, hvilket er 17 kroner mindre sammenlignet med sidste år.

Det bliver spændende at se om danskerne fortsat har penge til jul, så her også sættes rekorder, som det skete i 2021.

Mere til historien

Danskerne købte mest tøj, skønhedsprodukter, legetøj, bøger, elektronik og hobby-artikler med MobilePay-transaktionerne i Black Week.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram