Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

Det er min kollega Kim Vidkær, som har anmeldt Motorola Edge 30 Fusion. I videotesten går Kim og jeg tæt på Motorolas prisvenlige topmodel

Synes du at 5,- 8- eller 10.000 kroner er vanvittigt for en ny telefon? Ofte har vi på MereMobil.dk påvist, at det slet ikke er nødvendigt med en topmodel i den prisklasse.

Motorola Edge 30 Fusion er det seneste eksempel på en telefon, der yder hvad den skal uden at koste overpris. Prisen er cirka 4.000 kroner.

Edge 30 Fusion er baseret på chipsettet Qualcomm Snapdragon 888+ 5G, som vi tidligere har set i OnePlus 9 Pro og Samsung Galaxy S21 FE. Så det er en gennemprøvet platform, at du køber.

Nedskaleret topmodel

Motorolas mellempristelefon er en nedskalderet udgave af topmodellen Motorola Edge 30 Ultra. Det betyder også, at du må nøjes med et ringere kamera.

Selvom kamerateknologi er mindre kraftfuld, kan den stadig tage billeder, som langt de fleste vil være tilfredse med. Du får tilmed optisk stabilisering af billedet og hurtig fokusering.

Du skal også vide, at skærmoverfladen kun er udført i Gorilla Glass 5 og ikke den nyeste (og stærkere) Victus-version. Desuden er Edge 30 Fusion ikke så godt beskyttet mod vand og støv, som de dyrere telefoner på markedet.

På plussiden skal nævnes en præcis fingeraftrykssensor (indbygget i skærmen) samt den medfølgende hurtigoplader.

Strøm hele dagen

Edge 30 Fusion kører en hel dag uden du behøver en oplader. Samtidigt får du et af de bedste designs i denne priskategori og hvor den matte bagside ikke tager ret meget imod fedtede fingre.

Et alternativ er Google Pixel 7, som er små 1.000 kroner dyrere. Her er der bedre beskyttelse mod vand og støv. Kameraet er vildere og så får du opdateringer af Android-platformen i længere tid.

OnePlus 9 Pro er også en overvejelse værd. Du kan se testen her.

Motorola Edge 30 Fusion får 5 ud af 6 stjerner. Læs en uddybende anmeldelse af Edge 30 Fusion her.

Mere til historien

Vil du have den fulde pakke fra Motorola, så skal du se min videotest om Edge 30 Ultra.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram