Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

Det er min kollega Kim Vidkær, som har anmeldt Motorola Edge 30 Fusion. I videotesten går Kim og jeg tæt på Motorolas prisvenlige topmodel

Synes du at 5,- 8- eller 10.000 kroner er vanvittigt for en ny telefon? Ofte har vi på MereMobil.dk påvist, at det slet ikke er nødvendigt med en topmodel i den prisklasse.

Motorola Edge 30 Fusion er det seneste eksempel på en telefon, der yder hvad den skal uden at koste overpris. Prisen er cirka 4.000 kroner.

Edge 30 Fusion er baseret på chipsettet Qualcomm Snapdragon 888+ 5G, som vi tidligere har set i OnePlus 9 Pro og Samsung Galaxy S21 FE. Så det er en gennemprøvet platform, at du køber.

Nedskaleret topmodel

Motorolas mellempristelefon er en nedskalderet udgave af topmodellen Motorola Edge 30 Ultra. Det betyder også, at du må nøjes med et ringere kamera.

Selvom kamerateknologi er mindre kraftfuld, kan den stadig tage billeder, som langt de fleste vil være tilfredse med. Du får tilmed optisk stabilisering af billedet og hurtig fokusering.

Du skal også vide, at skærmoverfladen kun er udført i Gorilla Glass 5 og ikke den nyeste (og stærkere) Victus-version. Desuden er Edge 30 Fusion ikke så godt beskyttet mod vand og støv, som de dyrere telefoner på markedet.

På plussiden skal nævnes en præcis fingeraftrykssensor (indbygget i skærmen) samt den medfølgende hurtigoplader.

Strøm hele dagen

Edge 30 Fusion kører en hel dag uden du behøver en oplader. Samtidigt får du et af de bedste designs i denne priskategori og hvor den matte bagside ikke tager ret meget imod fedtede fingre.

Et alternativ er Google Pixel 7, som er små 1.000 kroner dyrere. Her er der bedre beskyttelse mod vand og støv. Kameraet er vildere og så får du opdateringer af Android-platformen i længere tid.

OnePlus 9 Pro er også en overvejelse værd. Du kan se testen her.

Motorola Edge 30 Fusion får 5 ud af 6 stjerner. Læs en uddybende anmeldelse af Edge 30 Fusion her.

Mere til historien

Vil du have den fulde pakke fra Motorola, så skal du se min videotest om Edge 30 Ultra.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram