Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

Når du står med Motorola Edge 30 Ultra i hånden, står du med en ultrafed telefon, hvor designet er godt, kameraet tager gode billeder og batteriet oplades lynhurtigt.

Det kan siges om mange telefoner f.eks. OnePlus 10T. Derfor vil mange nok overveje, om det skal være Motorola eller OnePlus, som skal med hjem fra mobilbutikken.

Mens OnePlus har talt rigtigt meget om, hvor godt kameraet er, så har Motorola ikke sagt så meget. Situationen er, at Motorola underspiller kvaliteten og ender med at overraske positivt. Det synes jeg godt om!

Motorola har en relativ ren Android-version på deres telefoner, hvor ændringerne ofte ligger i deres egen Moto-app, som man kan vælge ikke at bruge. I sammenligning fremstår OnePlus mere ”bloated”.

Derudover er der rigtigt mange punkter, hvor Motorola Edge 30 Ultra og OnePlus 10T eller OnePlus 10 Pro minder virkelig meget om hinanden. Jeg forstår godt, at valget er svært.

128 GB-versioner er en fordel for OnePlus

I Danmark sælges Motorola Edge 30 Ultra kun i en version med 256 GB lagerplads, hvor prisen er 6.699 kroner (vejledende). Selvom det er dejligt med en stor konfiguration, så tror jeg Motorola kunne drage fordel af en 128 GB-udgave.

Tager vi OnePlus 10T, der kører på den samme chipsetplatform – Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 – kan denne findes ned til 5.000 kroner (128 GB). En OnePlus 10 Pro (128 GB) koster 1.000 kroner mere, ifølge Pricerunner.

Når nu telefonerne er så forholdsvis ens, efter marketingssnakken er skrabet væk, så er det svært for Motorola at argumentere for ekstra 1.699 kroner. Sandheden er, at mange mobilejere slet ikke vil komme i nærheden af at anvende 256 GB, hvorfor det så er luft man betaler for.

Motorola (hidtil) bedste

Motorola Edge 30 Ultra er den bedst designede telefon, som jeg hidtil har set fra Motorola. Den fungerer på stabilitet, lydkvalitet, hastighed, kamera og opladning – cirka 20 minutter på en fuld opladning.

Du får en fremragende telefon, som du kan have i lang tid. Endnu et plus er, at Motorola tydeligt melder ud om deres planer for opdateringer.

Motorola Edge 30 Ultra får topkarakter.

Inden du køber, så læs min fulde anmeldelse af Motorola Edge 30 Ultra og OnePlus 10T.

Mere til historien

Motorola Edge 30 Ultra understøtter 15 watt trådløs opladning via Qi-standarden, men Motorola har også deres egen 50 watt løsning til trådløs opladning. Denne kræver dog en specialoplader.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram