Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

Poly Sync 10 er på overfladen et simpelt produkt med få knapper. Der er ingen Bluetooth og tilslutningen til computeren foregår derfor med et USB-kabel.

Denne lille mødehøjttaler løfter lydkvaliteten på dine onlinemøder markant – og prisen i markedet er kun omkring 500 kroner.

De arbejdscomputere mange får udleveret, har ofte ikke særligt gode højttalere og mikrofoner. Når en sådan computer bruges på onlinemøder, ender det med, at mange mentalt stempler ud af mødet på grund af dårlig lyd.

Hvis den indbyggede blæser i computeren starter, så går det helt galt.

Ulempen ved den indbyggede mikrofon i computeren er desuden, at den er retningsbestemt. Dem som sidder bagved computeren eller ved siderne, vil gå dårligere igennem. Mødehøjttaleren opfanger derimod lyd fra alle retninger.

I ovenstående video kan du komme tæt på den billige mødehøjttaler og høre hvordan Poly Sync 10 lyder.

Ét stik så er der god lyd

Fordelen ved Poly Sync 10, udover en forbedret lydkvalitet, er tilslutningen. Sæt stikket i computeren hvorefter den er klar i mødeplatforme som Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Zoom og alle andre.

Kablet gør, at du ikke skal bøvle med IT-nøderi. Det virker ud af æsken.

Der medfølger tilslutning til USB-A og USB-C. Poly Sync 10 fungerer med Windows og Mac.

Virker også på iPad

Har du en iPad med USB-stik, kan du også bruge Poly Sync 10 i f.eks. Microsoft Teams. Jeg har endda haft med med at tilslutte Sync 10 til Google Pixel 7 Pro. I appen ”Lydoptager” kan Poly Sync 10 vælges som input/output-device.

Poly Sync 10 egner sig til små mødelokaler med 1-3 deltagere som det maksimale. Som en opgradering af hjemmekontoret vil denne mødehøjttaler også være oplagt.

Den optimale lyd opnås inden for maksimalt halvanden meters afstand til højttaleren. Der skal være forholdsvis ro fra omgivelserne, da mikrofonerne ikke har støjreduktion eller ”acoustic fence”.

Jeg har set Poly Sync 10 til lige under 500 kroner, men priserne ligger typisk på mellem 500-600 kroner – inkl. moms. Det er langt under den vejledede pris.

Hvis du har brug for en mødehøjttaler, der kan tilsluttes trådløst, så læs min test af storesøsteren Poly Sync 20. Vil du kombinere endnu bedre lyd med et bedre webcam så tjek også anmeldelsen af Poly Sync 15.

Mere til historien

På fronten har Sync 10 knapper til lydstyrke samt mute-funktion og ”Teams-knap”.

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram