Simpel og effektiv mødehøjttaler – tæt på Poly Sync 10

VIDEO: Hør hvordan Poly Sync 10 lyder og kom tæt på en billig mødehøjttaler, der virker ud af æsken med ét stik.

Poly Sync 10 er på overfladen et simpelt produkt med få knapper. Der er ingen Bluetooth og tilslutningen til computeren foregår derfor med et USB-kabel.

Denne lille mødehøjttaler løfter lydkvaliteten på dine onlinemøder markant – og prisen i markedet er kun omkring 500 kroner.

De arbejdscomputere mange får udleveret, har ofte ikke særligt gode højttalere og mikrofoner. Når en sådan computer bruges på onlinemøder, ender det med, at mange mentalt stempler ud af mødet på grund af dårlig lyd.

Hvis den indbyggede blæser i computeren starter, så går det helt galt.

Ulempen ved den indbyggede mikrofon i computeren er desuden, at den er retningsbestemt. Dem som sidder bagved computeren eller ved siderne, vil gå dårligere igennem. Mødehøjttaleren opfanger derimod lyd fra alle retninger.

I ovenstående video kan du komme tæt på den billige mødehøjttaler og høre hvordan Poly Sync 10 lyder.

Ét stik så er der god lyd

Fordelen ved Poly Sync 10, udover en forbedret lydkvalitet, er tilslutningen. Sæt stikket i computeren hvorefter den er klar i mødeplatforme som Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Zoom og alle andre.

Kablet gør, at du ikke skal bøvle med IT-nøderi. Det virker ud af æsken.

Der medfølger tilslutning til USB-A og USB-C. Poly Sync 10 fungerer med Windows og Mac.

Virker også på iPad

Har du en iPad med USB-stik, kan du også bruge Poly Sync 10 i f.eks. Microsoft Teams. Jeg har endda haft med med at tilslutte Sync 10 til Google Pixel 7 Pro. I appen ”Lydoptager” kan Poly Sync 10 vælges som input/output-device.

Poly Sync 10 egner sig til små mødelokaler med 1-3 deltagere som det maksimale. Som en opgradering af hjemmekontoret vil denne mødehøjttaler også være oplagt.

Den optimale lyd opnås inden for maksimalt halvanden meters afstand til højttaleren. Der skal være forholdsvis ro fra omgivelserne, da mikrofonerne ikke har støjreduktion eller ”acoustic fence”.

Jeg har set Poly Sync 10 til lige under 500 kroner, men priserne ligger typisk på mellem 500-600 kroner – inkl. moms. Det er langt under den vejledede pris.

Hvis du har brug for en mødehøjttaler, der kan tilsluttes trådløst, så læs min test af storesøsteren Poly Sync 20. Vil du kombinere endnu bedre lyd med et bedre webcam så tjek også anmeldelsen af Poly Sync 15.

Mere til historien

På fronten har Sync 10 knapper til lydstyrke samt mute-funktion og ”Teams-knap”.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram