Poly Sync 20 er mini-mødehøjtaleren der redder lyden

TEST: Konferencehøjttaleren til det lille mødelokale eller højttaleren, som giver bedre lyd på din kontorplads. Poly Sync 20 rammer plet til en skarp pris.

Poly Sync 20
Poly Sync 20 kan både anvendes som en mini-konferencehøjttaler og til musik, men har også en powerbank indbygget (Foto: MereMobil.dk)

Speakerphone, opkald via telefonens højttaler, kan gå an i korte intervaller, men det holder ikke ved længere onlinemøder eller telefonsamtaler, særlig ikke hvis I er flere personer på et kald.

Poly Sync 20 kommer ind i billedet, når du har en computer med dårlig højttaler og mikrofon eller du ikke har et godt headset i nærheden. Den er også anvendelig, hvis to-tre personer deltager i det samme telefon- eller onlinemøde.

Selvom dette er en konferencehøjttaler i miniformat, så erstatter den ikke dens større medsøstre. Husk: Du skal altid bruge det rigtige værktøj til den rette opgave.

Jeg bruger selv mødehøjttaleren, hvis min kæreste og jeg skal tale med banken sammen – eller andre opkald og møder, hvor vi begge har brug for at deltage med ordentlig lyd.

Fungerer på tværs af enheder

Poly Sync 20 kan forbindes til computeren via den medfølgende USB-dongle, hvilket nok er den mest enkle og mest stabile forbindelse. Sæt donglen i og sekunder senere er Poly Sync 20 klar i dine onlinemøde-apps som Teams, Zoom, Webex eller Skype.

Der er ingen begrænsninger, da højttaleren kører på tværs af alle enheder og apps. Du kan også bruge den til at optage lyd i et lydnotatprogram som Memoer på iPhone.

Sync 20 tilsluttes via Bluetooth til computeren eller telefonen, hvis ikke du bruger donglen. Dermed når vi hele vejen rundt. Det her er en rigtig plug-and-play enhed.

KNAPPERNE: Poly Sync 20 har lydstyrkejustering og mute på fronten samt en funktionsknap, der kan ændres til forskellige funktioner som ’status på batteri’ eller ’pause’. Der er også en ’Teams’-diode, som lyser, når Microsoft Team er aktiv. På højre side er power- og Bluetooth-knap samt USB-stik til powerbank placeret.

God lyd – men støjen er ikke væk

Når du sidder foran Sync 20, vil de andre deltagere i opkaldet opleve, at din lyd går klart igennem. Der er en god fylde og lyden er forholdsvis ”tæt”.

Du kan endda gå lidt væk fra minimødehøjttaleren uden de andre vil lægge mærke til det. Maksimalt to meter. Den mest optimalt lyd fås dog, når du sidder så tæt på højttaleren som muligt.

Lyden du hører, er virkelig også tydelig og god. Højttaleren har en rigtig fin konstruktion, der sikrer, at taleforståeligheden er i top.

Jeg har tidligere testet det nye headset Poly Voyager 4320, der har såkaldt acoustic fence, hvor rigtigt meget støj fra omgivelserne sorteres fra. Se min videotest hvor jeg stresser headsettet her.

Denne funktion har Poly Sync 20 ikke. Tastaturet der klaprer under mødet, eller anden støj, dræbes altså ikke i tilsvarende grad. Det stiller krav til, at du skal sidde et sted, hvor der er nogenlunde ro omkring dig.

Gemmer på mere end øjet ser

I mange computere er højttalerne ikke særligt gode. Heller ikke mikrofonen fungerer godt. Her kan Poly Sync 20 være en fin tilføjelse til dit kontorsetup.

Poly Sync 20 har nemlig en god højttaler, som lyder ret hæderligt, når du hører musik eller podcast. Enheden fylder tilmed ikke ret meget og kan således fint bruges som en ekstern højttaler, der ligger ubemærket under skærmen.

I siden finder du et USB-A stik, hvor du kan tilkoble din telefon, når den mangler strøm. Sync 20 er nemlig også en powerbank.

Jeg er ret vild med, at teknologi kan have flere funktioner. Det er med til at mindske rod på ens bord. På mit bord har jeg f.eks. en Blaupunkt LED-kampe med 10 watt trådløs opladning. Igen et device, som kan flere ting.

Konklusion: Ikke køn men effektiv

Designet af Poly Sync 20 er dødkedeligt og meget anonymt, men den leverer varen.

Jeg er imponeret over kvaliteten af højttaleren, der er så god, at du sagtens kan lytte til musik, mens du arbejder, uden at ”ødelægge” dine ører.

Samtalekvaliteten er ligeledes god og idéen om, at den også kan være powerbank, gør den endnu mere interessant.

Opladning sker via et USB-A kabel, som er rullet sammen bag på Sync 20, så det er skjult. Dermed skal du ikke lede efter et kabel, når din højttaler mangler strøm.

Prisen er ned til omkring 730 kroner. En skarp prissætning!

Den største svaghed ved Poly Sync 20 er, at den stiller krav til fornuftig akustik omkring dig – og så skal omgivelserne ikke larme for meget.

Til prisen er Poly Sync 20 en topkarakter værd.

Jabra har et konkurrerende produkt kaldet Jabra Speak 510 og Speak 710, der kan meget af det samme, men hvor Poly Sync 20 lyder bedre og er mere all-round.

Aktuelle priser på Poly Sync 20

Herunder kan du se dagspriserne på Poly Sync 20.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?
Klik her for at ændre dit samtykke

Vælg "Accepter alle", klik på "Gem og luk" og genindlæs siden, hvis der fortsat intet sker.

Mere til historien

Poly Sync 20 kommer med en transport- og opbevaringspose, bærestrop og USB-dongle til computeren.

Poly Sync 20
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 og S24+ test | Her er kompromiserne

TEST: Der er skåret ned på flere ting i Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+, men telefonerne er stadig pumpet med AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram