Husqvarna kommer med GPS-styret robotplæneklipper

Husqvarna Nera er en ny serie af robotplæneklippere, som ikke kræver kanttråd. Nera er styret via satellitforbindelse – og en app naturligvis.

Husqvarna Nera
Husqvarna Nera klarer plæner fra 2.200 til 5.000 kvm. (Foto: Husqvarna)

Til græssæsonen 2023 kommer Husqvarna med en ny produktserie af robotplæneklippere, der henvender sig til privateforbrugere, som ikke kræver kanttråd. De nye Husqvarna-robotter er GPS-styrede.

Husqvarna anvender, på deres nyeste Automover-modeller, satellitbaseret teknologi til opsætning af no-go-zoner, men kanttråd er stadig påkrævet. 2023-modellerne bliver dermed en tand smartere.

Serien hedder Husqvarna Nera.

Oldtids-teknologi

Kanttråde og guidewires er det mest irriterede ved robotplæneklippere, særligt i lyset af hvor mange satellitter der flyver rundt over os – og i lyset af hvor smart teknologi generelt er blevet.

I den sammenhæng virker kanttråde til robotplæneklippere uendelig gammeldags.

Heldigvis lader det til, at Husqvarna langt om længe klipper navlestrengen.

– ”For to år siden introducerede vi som de første en kabelfri teknologi til robotplæneklippere til professionel brug. Lige siden er vi blevet spurgt, hvornår vi var klar med en kabelfri robot til private brugere. Vi lod vente på os, for vi ville være sikre på at levere den samme høje kvalitet og sikkerhed, som haveejerne kender fra vores populære robotplæne- klipper Automower. Og det gør vi nu med NERA,” fortæller salgsdirektør i Husqvarna Danmark, Michael Schösser i en pressemeddelelse.

Store plæner hos private

Husqvarna Nera
Husqvarna Nera er prissat til priser fra 2.899 euro (Foto: Husqvarna)

Det mest opsigtsvækkende ved Automover Nera er nok, at de tre modeller som introduceres til sommeren 2023, passer til græsplæner på mellem 2.200 og 5.000 kvm. Det er et gigantisk område.

Nera-robotterne klarer hældninger på op til 50 procent og klipper imellem 2 og 6 centimeters højde. Naturligvis styres maskinen med en app.

Gigantisk er også prisen. De danske priser har Husqvarna endnu ikke meldt ud, men vi har vristet 2.899 euro ud af dem, der er beløbet for den mindste Automover Nera-model.

Til den netop overståede sommer blev Segway Navimow introduceret. Denne er også GPS-styret. Du kan læse om Segway Navimow her.

Mere til historien

Husqvarna har endnu ikke offentliggjort informationer om, hvorvidt Nera kommer til mindre haver.

Kabelfri robotplæneklipper har fået en prisvenlig lillebror

Segway udvider sortimentet af kabelfrie robotplæneklippere med en prisvenlig model.

(mere…)
Robotplæneklipper går nu helt til kanten uden kabler

Husqvarna har sluppet to kabelfrie robotplæneklippere løs. De kan begge spare dig for endnu mere havearbejde.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Ring

Der har længe været rygter om, at Samsung ville lancere en smart-ring. Nu teasede de selv for Galaxy Ring ved Unpacked-eventen.

(mere…)
Sådan bliver årets robotplæneklippere

I 2024 sendes robotplæneklipperne i forskellige retninger - blandt andet med kunstig intelligens og GPS.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
Her er den bedste GPS-styrede robotplæneklipper

TEST: Virker de GPS-styrede robotplæneklippere? Jeg har gennemtestet Segway, Stiga og Ecoflow.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram