Videoer af Grand Theft Auto 6 er lækket

Fans af det populære GTA-spil kan glæde sig. Det tyder på, at GTA 6 er på trapperne. Vidoer er lækket.

GTA V (Foto: Rockstar)
GTA V er det seneste GTA-spil (Foto: Rockstar)

Grand Theft Auto 6, også kendt som GTA 6, er længe ventet af mange.

GTA 5 udkom for omkring ni år siden og næsten lige så længe har fans ventet på GTA 6. Men nu ser det ud til, at de ikke skal vente meget længere.

LÆS OGSÅ: GTA 6 – her er hvad vi ved og forventer

Rockstar Games, som er udvikler bag spillet, har bekræftet, at næste version er under udvikling.

Og det får vi nu syn for. Der er nemlig en hacker, som har fået adgang til og efterfølgende frigivet hemmelige optagelser fra spillet. Det skriver Bloomberg News.

Det er en bruger på GTA Forums (teapotuberhacker), der har fået adgang og altså kommet i besiddelse af optagelserne. Det skriver The Verge.

I nogle af de lækkede videoklips ses en kvindelig karakter. Så det kunne tyde på, at der kommer en kvinde med – måske inspireret af Bonnie & Clyde. Der ses også nogle steder, at der står Vice City på metroen, hvilket stemmer overens med rygter, der tidligere har floreret.

Hackeren, hvis identitet er ukendt, har skrevet en besked til Rockstar Games, der opfordres til at ”forhandle en aftale”, samt Rockstar Games moderselskab, Take Two Interactive Software opfordres til at tage kontakt. Det skriver DR.dk.

Jason Schreier fra Bloomberg har angiveligt også fået ægtheden af videoerne bekræftet fra Rockstar, skriver han i nedenstående tweet på Twitter.

Der er efterfølgende mange videoer, som er fjernet fra YouTube. Her fremgår teksten -“Denne video er ikke længere tilgængelig på grund af et ophavsretskrav fra Take 2 Interactive”.

MereMobil.dk bringer af hensyn til ophavsretten ingen billeder

Hvor længe vi skal vente på, at GTA 6 er klar til offentligheden er uvist.

Det er ikke første gang at Rockstar Games får afsløret deres nye spil. Det skete også i 2018 med Red Dead Redemption 2 inden lanceringen af dette.

Mere til historien

De populære GTA-spil har igennem tiden fået kritik for at være voldelig og uegnet for børn. Ikke desto mindre er de utrolig populære – både blandt børn og unge, samt voksne.

Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram