GTA 6 – her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

GTA V (Foto: Rockstar)
GTA V har allerede ni år på bagen (Foto: Rockstar)

Siden 1997 har Rockstars, Grand Theft Auto, været at finde på konsoller. Dengang under navnet Grand Theft Auto. Siden er det blevet til utallige versioner, med de mest kendte Vice City, San Andreas og GTA V (også kaldet GTA 5).

I det første år, blev der udgivet et nyt spil med få års mellemrum. Ved GTA IV måtte vi vente fire år til den næste store udgivelse. Herefter gik der fem år, før vi i 2013 fik GTA V, der er det hidtil nyeste.

Nu er der gået ni yderligere år, og vi har endnu ikke fået en ny generation, men rygterne lever dog i bedste velgående.

Tilbage i februar 2022 bekræftede Rockstar officielt at de er i fuld gang med udviklingen af næste generation af Grand Theft Auto.

LÆS OGSÅ: Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Trods den udmelding, er der ingen tidshorisont for hvornår vi får den næste version at se.

Bliver Vice City opdateret?

Rygterne om den næste lokation går blandt andet på at vi får en opdateret af Vice City. Personligt er det, det spil som bringer flest minder for mig. Jeg husker tydeligt de utallige spiltimer jeg har haft på min gamle PlayStation 2. Det er senere blevet til PlayStation 3, 4 og nu 5.

Derfor vil det være rigtigt interessant hvis vi kan få en nyere Vice City at se, med et væsentligt større kort selvfølgelig.

Selve open-world delen er nemlig det som kendetegner Grand Theft Auto bedst. Den større og større skala som man kan bevæge sig rundt i gør selv Story Mode til en fornøjelig oplevelse.

Det umiddelbare kodenavn for GTA 6 er “Project Americas”. Hvis dette er sandt, så afbekræfter det også de tidligere rygter som har budt på en London-version af GTA.

Nye muligheder

Nogle af rygterne går også på, at selve måden man agerer på, vil være væsentligt forbedret. Her tænkes der på, at man førhen eksempelvis bar sine våben på kroppen. Fremover vil der være mulighed for at man kan gemme sine våben og lade dem ligge i ens køretøj.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver et mobilspil en succes

Ligeledes vil vejret og tiden være forbedret, med mere dynamisk vejrskifte og en retro-version af GTA. Det er lidt det vi allerede ser i Rockstars, Red Dead Redemption 2. Rygterne går på at vi ser en retro-stil der er baseret på 1970/1980’erne.

Til sidst rygtes det også at vi får en PC-release. Nok ikke samtidig med konsollerne, men på et senere tidspunkt. Det så vi også med GTA V.

Set fra et personligt synspunkt, så er det faktisk rart at konsoller stadig er i fokus. Der er intet i vejen med PC-spil, men et fokus på konsollerne vil nok også give et boost for Sony og Microsoft med deres PlayStation og Xbox.

Mere til historien

GTA V er som nævnt det seneste spil af Grand Theft Auto-serien. Her er den baseret på de tre karakterer Michael De Santa, Franklin Clinton og Trevor Philips.

Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram