GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

GTA V (Foto: Rockstar)
GTA V har allerede ni år på bagen (Foto: Rockstar)

Siden 1997 har Rockstars, Grand Theft Auto, været at finde på konsoller. Dengang under navnet Grand Theft Auto. Siden er det blevet til utallige versioner, med de mest kendte Vice City, San Andreas og GTA V (også kaldet GTA 5).

I det første år, blev der udgivet et nyt spil med få års mellemrum. Ved GTA IV måtte vi vente fire år til den næste store udgivelse. Herefter gik der fem år, før vi i 2013 fik GTA V, der er det hidtil nyeste.

Nu er der gået ni yderligere år, og vi har endnu ikke fået en ny generation, men rygterne lever dog i bedste velgående.

Tilbage i februar 2022 bekræftede Rockstar officielt at de er i fuld gang med udviklingen af næste generation af Grand Theft Auto.

LÆS OGSÅ: Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Trods den udmelding, er der ingen tidshorisont for hvornår vi får den næste version at se.

Bliver Vice City opdateret?

Rygterne om den næste lokation går blandt andet på at vi får en opdateret af Vice City. Personligt er det, det spil som bringer flest minder for mig. Jeg husker tydeligt de utallige spiltimer jeg har haft på min gamle PlayStation 2. Det er senere blevet til PlayStation 3, 4 og nu 5.

Derfor vil det være rigtigt interessant hvis vi kan få en nyere Vice City at se, med et væsentligt større kort selvfølgelig.

Selve open-world delen er nemlig det som kendetegner Grand Theft Auto bedst. Den større og større skala som man kan bevæge sig rundt i gør selv Story Mode til en fornøjelig oplevelse.

Det umiddelbare kodenavn for GTA 6 er "Project Americas". Hvis dette er sandt, så afbekræfter det også de tidligere rygter som har budt på en London-version af GTA.

Nye muligheder

Nogle af rygterne går også på, at selve måden man agerer på, vil være væsentligt forbedret. Her tænkes der på, at man førhen eksempelvis bar sine våben på kroppen. Fremover vil der være mulighed for at man kan gemme sine våben og lade dem ligge i ens køretøj.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver et mobilspil en succes

Ligeledes vil vejret og tiden være forbedret, med mere dynamisk vejrskifte og en retro-version af GTA. Det er lidt det vi allerede ser i Rockstars, Red Dead Redemption 2. Rygterne går på at vi ser en retro-stil der er baseret på 1970/1980'erne.

Til sidst rygtes det også at vi får en PC-release. Nok ikke samtidig med konsollerne, men på et senere tidspunkt. Det så vi også med GTA V.

Set fra et personligt synspunkt, så er det faktisk rart at konsoller stadig er i fokus. Der er intet i vejen med PC-spil, men et fokus på konsollerne vil nok også give et boost for Sony og Microsoft med deres PlayStation og Xbox.

Mere til historien

GTA V er som nævnt det seneste spil af Grand Theft Auto-serien. Her er den baseret på de tre karakterer Michael De Santa, Franklin Clinton og Trevor Philips.

Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram