Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Miniclip har købt danske Sybo Games, som står bag spilsuccessen Subway Surfers. Detaljerne for aftalen er ikke offentliggjort. Miniclip er ejet af Tencent, som generelt har været “på jagt” i gamingindustrien de senere år. Det skriver VentureBeat.

Subway Surfers så dagens lys tilbage i 2012 og var udviklet af Sybo Games og udgivet af Kiloo, der trak sig ud af spillet for nogle år siden, hvor Sybo selv efterfølgende har udgivet spillet i nye versioner.

Spillet har fortsat udviklingen og er downloadet mere end tre milliarder gange siden det udkom. Faktisk blev det også “kåret” til årtiets mest downloade spil.

30 millioner brugere om dagen

Subway Surfers har det seneste halvandet års tid haft en stigning i antallet af daglige brugere. De er steget fra 15 millioner til først 20 millioner – for nu at ramme 30 millioner aktive brugere nogle dage. Det har Sybos CEO Mathias Gredal Nørvig udtalt til GamesBeat.

Selvom prisen for Sybo ikke er offentliggjort, så udtalte Mathias Gredal Nørvig, at det er den største handel inden for europæiske mobilspil i år. Subway Surfers er også uden sammenligning det mobilspil, som har høstet størst succes udenfor landets grænser – nogensinde.

LÆS OGSÅ: Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Foruden Subway Surfers har Sybo også udgivet spillet Brides of Brim.

Mere til historien

Sybo Games blev stiftet af Bodie Jahn-Mulliner og Sylvester Rishøj Jensen i 2011.

Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram