Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

Screenshots fra spillet Subway Surfers
Screenshots fra spillet Subway Surfers

Miniclip har købt danske Sybo Games, som står bag spilsuccessen Subway Surfers. Detaljerne for aftalen er ikke offentliggjort. Miniclip er ejet af Tencent, som generelt har været "på jagt" i gamingindustrien de senere år. Det skriver VentureBeat.

Subway Surfers så dagens lys tilbage i 2012 og var udviklet af Sybo Games og udgivet af Kiloo, der trak sig ud af spillet for nogle år siden, hvor Sybo selv efterfølgende har udgivet spillet i nye versioner.

Spillet har fortsat udviklingen og er downloadet mere end tre milliarder gange siden det udkom. Faktisk blev det også "kåret" til årtiets mest downloade spil.

30 millioner brugere om dagen

Subway Surfers har det seneste halvandet års tid haft en stigning i antallet af daglige brugere. De er steget fra 15 millioner til først 20 millioner - for nu at ramme 30 millioner aktive brugere nogle dage. Det har Sybos CEO Mathias Gredal Nørvig udtalt til GamesBeat.

Selvom prisen for Sybo ikke er offentliggjort, så udtalte Mathias Gredal Nørvig, at det er den største handel inden for europæiske mobilspil i år. Subway Surfers er også uden sammenligning det mobilspil, som har høstet størst succes udenfor landets grænser - nogensinde.

LÆS OGSÅ: Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Foruden Subway Surfers har Sybo også udgivet spillet Brides of Brim.

Mere til historien

Sybo Games blev stiftet af Bodie Jahn-Mulliner og Sylvester Rishøj Jensen i 2011.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sådan bliver et mobilspil en succes

En ny rapport viser, hvad der gør vi klikker på en reklame og hvordan spiludviklere nemmest får succes med et mobilspil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram