Du vil elske denne drone – se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

Denne drone fik rigtigt meget opmærksomhed i testperioden fra besøgende hjemme hos mig – eller forbipasserende. Alle som har set DJI Mini 3 Pro flyve, har været imponeret.

Størrelsen i sig selv imponerer, da dronen er kompakt og let at have med rundt, men livevideo på skærmen og den efterfølgende høje kvalitet på optagelserne fik også anerkendende ord med på vejen.

Dronen er ufattelig let at styre – også for uerfarne piloter. Selv i kraftigt blæsevejr klarer den sig godt og ligger stabilt i luften. Bliver blæsten for kraftig, advares du på skærmen. Hvis ikke du foretager dig noget, så flyver den automatisk hjem til startpunktet.

Sensorerne forhindrer kollision

Der er afstandssensorer på fronten og i bunden, der er med til at sikre, at du ikke flyver ind i noget. Frontsensorerne kigger hele tiden op til 25 meter frem og flyver du direkte mod et træ eller en husmur, stopper dronen inden det går galt.

Der kan laves noget fede skud ved at skifte indstillingerne fra ”brake” til ”bypass”. Nu vil dronen flyve hen over forhindringen. Det kan give nogle rigtigt fede optagelser; du flyver direkte mod taget på et hus, hvorefter dronen automatisk laver en stigning over tagryggen.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er sensorer på siden eller bagpå. Hvis du flyver sidelæns, har dronen derfor kun en meget lille chance for at undgå kollision.

I ovenstående video kan du se et klip, hvor jeg har slået sensorsystemet fra, hvorefter jeg manuelt flyver opad, lige før dronen rammer kameraet. Det var millimeter fra at gå galt, men der kom et fedt klip ud af det.

Alle pengene værd

DJI Mini 3 Pro med Smart Controller koster omkring 7.700 kroner. Det er en skarp pris, set i forhold til hvor meget elektronik, som dronen kommer med. Med videooptagelser i op til 4K-kvalitet med 30 fps, vil dette være et langtidsholdbart køb.

Størrelsen på 249 gør, at du må flyve (næsten) overalt og et kortsystem i appen på kontrolleren, advarer dig, hvis du er i en ”no flight” zone – f.eks. tæt på en lufthavn, militære anlæg osv.

Under flyvning er appen rigtig god, men indstillingerne og ved overførsel af data, skal den have noget kærlighed; det er virkelig rodet.

Alt i alt kan jeg dog ikke udgå en topkarakter. Der skal virkelig meget til, hvis et andet produkt skal kunne slå DJI’s geniale prisvenlige gadget.

DJI Mini 3 Pro er muligvis en amatørdrone, men den kan sagtens anvendes i mere professionelle sammenhænge.

Inden du køber dronen, skal du læse min store test af DJI Mini 3 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Videooptagelser i 4K fylder utroligt meget…. Husk at købe et STORT hukommelseskort plus et ekstra batteri.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 og S24+ test | Her er kompromiserne

TEST: Der er skåret ned på flere ting i Samsung Galaxy S24 og Galaxy S24+, men telefonerne er stadig pumpet med AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram