Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

Denne drone fik rigtigt meget opmærksomhed i testperioden fra besøgende hjemme hos mig - eller forbipasserende. Alle som har set DJI Mini 3 Pro flyve, har været imponeret.

Størrelsen i sig selv imponerer, da dronen er kompakt og let at have med rundt, men livevideo på skærmen og den efterfølgende høje kvalitet på optagelserne fik også anerkendende ord med på vejen.

Dronen er ufattelig let at styre – også for uerfarne piloter. Selv i kraftigt blæsevejr klarer den sig godt og ligger stabilt i luften. Bliver blæsten for kraftig, advares du på skærmen. Hvis ikke du foretager dig noget, så flyver den automatisk hjem til startpunktet.

Sensorerne forhindrer kollision

Der er afstandssensorer på fronten og i bunden, der er med til at sikre, at du ikke flyver ind i noget. Frontsensorerne kigger hele tiden op til 25 meter frem og flyver du direkte mod et træ eller en husmur, stopper dronen inden det går galt.

Der kan laves noget fede skud ved at skifte indstillingerne fra ”brake” til ”bypass”. Nu vil dronen flyve hen over forhindringen. Det kan give nogle rigtigt fede optagelser; du flyver direkte mod taget på et hus, hvorefter dronen automatisk laver en stigning over tagryggen.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er sensorer på siden eller bagpå. Hvis du flyver sidelæns, har dronen derfor kun en meget lille chance for at undgå kollision.

I ovenstående video kan du se et klip, hvor jeg har slået sensorsystemet fra, hvorefter jeg manuelt flyver opad, lige før dronen rammer kameraet. Det var millimeter fra at gå galt, men der kom et fedt klip ud af det.

Alle pengene værd

DJI Mini 3 Pro med Smart Controller koster omkring 7.700 kroner. Det er en skarp pris, set i forhold til hvor meget elektronik, som dronen kommer med. Med videooptagelser i op til 4K-kvalitet med 30 fps, vil dette være et langtidsholdbart køb.

Størrelsen på 249 gør, at du må flyve (næsten) overalt og et kortsystem i appen på kontrolleren, advarer dig, hvis du er i en ”no flight” zone – f.eks. tæt på en lufthavn, militære anlæg osv.

Under flyvning er appen rigtig god, men indstillingerne og ved overførsel af data, skal den have noget kærlighed; det er virkelig rodet.

Alt i alt kan jeg dog ikke udgå en topkarakter. Der skal virkelig meget til, hvis et andet produkt skal kunne slå DJI’s geniale prisvenlige gadget.

DJI Mini 3 Pro er muligvis en amatørdrone, men den kan sagtens anvendes i mere professionelle sammenhænge.

Inden du køber dronen, skal du læse min store test af DJI Mini 3 Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Videooptagelser i 4K fylder utroligt meget…. Husk at købe et STORT hukommelseskort plus et ekstra batteri.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram