Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

iPad 10.2", 2021, 9th gen
iPad 10.2", 2021, 9 generation ses her med iOS 15. (Foto: MereMobil.dk)

Apple udsendte mandag aften dansk tid den nye store iOS 16 og watchOS 9 opdatering til henholdsvis iPhones og Apple Watches, samt Apple TV-opdateringen tvOS 16.

LÆS OGSÅ: iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Men det var ikke alt. For lidt mere i stilhed sendte de også opdateringen iOS 15.7 og iPadOS 15.7 ud.

Dermed er der også en opdatering til dem, som ikke ønsker at opgradere til iOS 16 endnu og iPad-brugere, der må vente lidt på version 16.

iOS 15.7 og iPadOS 15.7 opdateringen bringer en vigtig sikkerhedsopdatering. Det kan også være den sidste iPad-opdatering før den også når iPadOS 16.

LÆS OGSÅ: Apple bekræfter iPadOS 16 udsættelse

Har du ikke allerede opdateret din iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple TV, så er der altså en opdatering klar til alle enheder.

Du kan søge manuelt efter opdateringerne. Dette gør du i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Så fortæller enheden dig om du er ajour eller der er en opdatering klar til download. Husk altid back-up af enheden før du opdaterer.

Mere til historien

De nye iPhone 14-modeller kommer med iOS 16 fra salgsæsken, men der kan allerede ligge en lille opdatering, når du tænder telefonen første gang.

Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Apple har ikke droppet Lightning på alle produkter

Apple er klar med USB-C i iPhone 15-serien, men der er fortsat mange produkter, der har Lightning-stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram