Apple bekræfter iPadOS 16 udsættelse

Den næste store iPadOS-version bliver ikke klar samtidig med iOS 16. Det har Apple bekræftet.

iPad OS 15
iPadOS 16 droppes og bliver i stedet for iPadOS 16.1, der bliver næste store opdatering til iPad. (Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Der har siden starten af august været rygter om, at Apple for første gang ville sende opdateringen til iOS ud tidligere end den til iPad.

Og det er altså nu bekræftet.

Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

-”This is an especially big year for iPadOS. As its own platform with features specifically designed for iPad, we have the flexibility to deliver iPadOS on its own schedule. This Fall, iPadOS will ship after iOS, as version 16.1 in a free software update,” lyder det i et statement til TechCrunch fra Apple.

Tidligere lød forklaringen, at iPadOS var forsinket grundet den nye Stage Manager multitasking-funktion, der kun vil være tilgængelig på iPads med Apples egne M-chips i.

I skrivende stund er iPadOS 16.1 beta dog sendt ud til udviklerne. Dermed kunne det tyde på, at iPadOS springer version 16.0 over og går direkte til 16.1.

Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Det kan dermed også tyde på, at Apple på tidspunktet, hvor de udsender iPadOS 16.1, også vil frigive opdateringen til iOS 16.1.

Apple afholder event onsdag den 7. september 2022, hvor det ventes de præsenterer nye iPhones og Apple Watches. Mens der formegentlig først lanceres nye iPad-modeller i oktober.

Nu kommer iPhone 14 – event er bekræftet

Se testen af den nye MacBook Air

Mere til historien

Apple har gennem årene forsøgt at forhindre, at ejere af blandt andet iPhones selv begynder at skifte skærme, højttalere og stik. Men nu er de klar med et kit til hjemmereparation til danskerne også.

Læs også:
GUIDE: Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram