Apple bekræfter iPadOS 16 udsættelse

Den næste store iPadOS-version bliver ikke klar samtidig med iOS 16. Det har Apple bekræftet.

iPad OS 15
iPadOS 16 droppes og bliver i stedet for iPadOS 16.1, der bliver næste store opdatering til iPad. (Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Der har siden starten af august været rygter om, at Apple for første gang ville sende opdateringen til iOS ud tidligere end den til iPad.

Og det er altså nu bekræftet.

Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

-”This is an especially big year for iPadOS. As its own platform with features specifically designed for iPad, we have the flexibility to deliver iPadOS on its own schedule. This Fall, iPadOS will ship after iOS, as version 16.1 in a free software update,” lyder det i et statement til TechCrunch fra Apple.

Tidligere lød forklaringen, at iPadOS var forsinket grundet den nye Stage Manager multitasking-funktion, der kun vil være tilgængelig på iPads med Apples egne M-chips i.

I skrivende stund er iPadOS 16.1 beta dog sendt ud til udviklerne. Dermed kunne det tyde på, at iPadOS springer version 16.0 over og går direkte til 16.1.

Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Det kan dermed også tyde på, at Apple på tidspunktet, hvor de udsender iPadOS 16.1, også vil frigive opdateringen til iOS 16.1.

Apple afholder event onsdag den 7. september 2022, hvor det ventes de præsenterer nye iPhones og Apple Watches. Mens der formegentlig først lanceres nye iPad-modeller i oktober.

Nu kommer iPhone 14 – event er bekræftet

Se testen af den nye MacBook Air

Mere til historien

Apple har gennem årene forsøgt at forhindre, at ejere af blandt andet iPhones selv begynder at skifte skærme, højttalere og stik. Men nu er de klar med et kit til hjemmereparation til danskerne også.

Læs også:
GUIDE: Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram