Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

iPad Air, 5th gen, 2022-model
iPad Air, 2022, 5. generation med Magic Keyboard (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Bloomberg så planlægger Apple en udskydelse af frigivelsen af den kommende iPadOS 16-opdatering med en måned. Mens iOS 16 fortsat forventes at blive frigivet i september, som den har gjort de senere år, så har Apple brug for mere tid til at finjustere iPadOS 16.

Dermed vil iPadOS 16 og iOS 16 formegentlig ikke blive udsendt samtidig, som de ellers normalt gør.

LÆS OGSÅ: Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

Forklaringen på at iPadOS 16 først ventes at komme i oktober er, at Apple arbejder på en forbedring af den nye Stage Manager-funktion. Det er uklart om der planlægges større ændringer i Stage Manager. Det skriver 9to5mac.

iPadOS 16 er netop nu i dens fjerde betaversion til udviklere, samt også ude i en public betaversion. Indtil videre har vi set mindre forbedringer af Stage Manager i løbet af beta-testperioden. Så det kan altså være, at der skal ske mere her før den endelige version, ser dagens lys.

860 millioner betalinger for Apples tjenester

Der har i betaversionsperioden været en del kritik fra udviklere og brugere i forhold til fejl, samt en forvirrende brugerflade og manglende kompatibilitet med de fleste iPads.

Bloomberg oplyser også, at ved at skubbe frigivelsen af iPadOS 16 med en måned, så kommer frigivelsen tættere på en eventuel lancering af iPad Pro.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Det ventes, at Apple lancerer en iPad Pro med M2-chip indeni.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram